Legoland tester "interaktivt Madame Tussauds"

Legoland er i gang med at teste konceptet med et "interaktivt Madame Tassauds". Endnu er der dog ikke nogle konkrete planer, lyder det fra forlystelsesparken. Arkivfoto.

Legoland tester "interaktivt Madame Tussauds"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Legoland leger med tanken om en afdeling, hvor gæsterne ved hjælp af interaktivitet kan komme side om side med deres idoler. Endnu er intet dog konkret, lyder det fra Legoland.

Billund: Et nyt koncept er på tegnebrættet i Legoland. I løbet af de seneste uger har en række gæster i Legoland været med i en undersøgelse, hvor de er blevet forholdt en af Legolands idéer til en kommende udvikling af forlystelsesparken: En slags interaktiv Madame Tussauds.

Den traditionelle Madame Tussauds er et museum, hvor historiske og kongelige personer bliver udstillet som voksfigurer. I Legolands tanker om en interaktiv Madame Tussauds kan det blive muligt for gæsterne at agere side om side med de kendte eller kongelige.

Madame Tassauds
Madame Tussauds er et voksmuseum i London med afdelinger i Amsterdam, Berlin, Hollywood, Hong Kong, Las Vegas, New York, Shanghai, Sydney og Washington. Frem til 2007 var der ligeledes en afdeling i København.Voksmuseet blev oprettet i 1835, da Marie Tussaud etablerede den første permanente udstilling i Baker Street i London.

Voksfigurerne forestiller historiske og kongelige personer, filmstjerner, sportsstjerner og kendte mordere.

Madame Tussauds er - ligesom Legoland - ejet af Merlin Entertainments.

Gå gennem spillertunnellen

Der er på ingen måde blevet skiltet med undersøgelsen. I stedet har medarbejdere diskret henvendt sig til gæster i forlystelsesparken og fået dem til at deltage i undersøgelsen.

Gæsterne er ifølge avisens oplysninger blevet præsenteret for store tegninger med forskellige scenarier og beskrivelser af, hvad man vil kunne opleve i den interaktive Madame Tussauds. Eksempelvis en sportsafdeling, hvor det vil være muligt at køre et interaktivt racerløb med sine venner eller følges med en stor fodboldstjerne ud gennem spillertunnellen og høre og mærke det store jubelbrøl, som kommer fra tilskuerne, når spillerne bliver synlige.

I en anden afdeling kan det blive muligt at synge på scenen med sine store idoler, og i en helt tredje afdeling skal den interaktive verden skabes.

Tester konceptet

Hos Legoland svarer de, at planerne om det interaktive Madame Tussauds langt fra er konkrete.

- Vi tester mange forskellige koncepter, men vi kan hverken be- eller afkræfte specifikke koncepter, siger pressechef Julie Sloth Blumensaat.

Det er vel ikke for sjov, når I hiver gæster ind og spørger om deres holdninger til jeres idéer?

- Det er ikke noget nyt, at vi spørger folk på den måde. Det gør vi løbende for at se, hvad der vil være interessant for de gæster, som besøger Legoland, siger Julie Sloth Blumensaat.

Legoland tester "interaktivt Madame Tussauds"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce