Kino er også med i festugen


Kino er også med i festugen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dødsensalvorlig film om Syrien, hyggelige film for børn og en morsom film om kvinder og deres kroppe. Det er nogle af Kinos tilbud i festugen.

Grindsted: Kulturhuset - Grindsted Kino er med flere filmforevisninger med i festugen. I samarbejde med Odense International Film Festival viser Kino de fire vinderfilm fra OFF 17. De fire film er: "Übermensch" lavet er Jesper Dalsgaard, vinder af Bedste Danske Kortfilm. "Domisicated Wolf" er lavet af Elad Primo, vinder af The Storyteller Award. "Written/Unwritten" lavet af Adrian Sillisteanu, vinder af Grand Prix - The HCA Award. "Abu Adnan" lavet af Sylvia Fanau, vinder af Publikumsprisen og Ungdomsjuryens Pris. I festugen er der desuden en syrisk aften og en græsk aften. Ved den syriske aften er der foredrag ved June Dahy, lektor ved Københavns Universitet, over emnet "Hvordan krigen har forandret de menneskelige relationer"".

Efter foredraget vises filmen "I Syrien".

Ved den græske aften vises filmen "Mama mia - here we go again". Inden filmen serveres tapas og et glas vin.

Jeg føler mig smuk

Hele weekenden er der film i biografen. Om eftermiddagen vises to børnefilm, Ferdinand og Coco, to film om en tyr og en dreng der gerne vil spille musik. Sidst på eftermiddagen begge dage viser Kino filmen "I feel pretty". Den morsomme film handler om kvinders kroppe og hvordan kvinders selvopfattelse spiller en stor rolle for deres væremåde og fremtoning. Hvordan det kan give mere selvtillid og føre til drømmejobbet, men selvfølgelig også har sine konsekvenser.

Kino er også med i festugen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce