Kammerater i motorcykelklub er rystede efter teltpløk-ulykke i Thy

Ambulance. Foto: Palle Herløv

Kammerater i motorcykelklub er rystede efter teltpløk-ulykke i Thy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klubkammerater til ulykkesramt er rystede, men taknemmelige over behandling.

Filskov: En 61-årig mand fra Grindsted-området kom fredag morgen ud for en alvorlig ulykke, da en pløk fra hans telt rev sig løs, mens han arbejde på at sikre det mod kraftig blæst, og borede sig ind i halsen på ham.

Manden, som kommer fra Filskov, var til den sociale motorcykelbegivenhed Thy Træf sammen med klubben Frie Sjæle, der har base mellem Sdr. Omme og Brande. Blandt medlemmerne var man fredag eftermiddag naturligvis rystet over ulykken, lyder det fra klubbens kasserer og medstifter Lone Kejlstrup.

- Vi tager herop hvert år, men det plejer at være meget mere festligt, end det er i dag, siger kassereren.

Ifølge hende er nogle medlemmer taget hjem efter ulykken, mens de fleste af de omkring 15 deltagende medlemmer har valgt at blive.

- Vi har forskellige måder at reagere på, men personligt tror jeg, det er bedst, at os, der oplevede det tæt på, kan stå sammen og tale om det, siger hun og tilføjer:

- Det er ikke bare en klub, men nærmest en familie, så vi har et tæt sammenhold med hinanden.

I første øjeblik troede de nærmeste klubmedlemmer ikke, det var alvorligt, men da de ikke kunne komme i kontakt med ham, kaldte de på os andre. Vi mærkede, at pulsen var lav, og det var først, da vi lagde ham op på siden, at vi opdagede pløkken i halsen.
Lone Kejlstrup, medstifter og kasserer i motorcykelklubben Frie Sjæle, som ulykkesramt er med i

Intet nyt

Kasseren havde fredag eftermiddag endnu ikke hørt nyt fra Aalborg Sygehus, hvor den 61-årige blev fløjet til kort efter ulykken, men hun har aftalt med hans kone, at hun får besked, når der er noget at berette fra operationen.

- Jeg håber snart få besked, og så længe telefonen ikke ringer, tænker jeg, der er håb, for så arbejder de stadig med ham. Vi er godt klar over, at han er i livsfare, siger hun.

Lone Kejlstrup var ikke selv øjenvidne, men fór hurtigt ud af sit nabotelt, da klubmedlemmer begyndte at råbe op.

- I første øjeblik troede de nærmeste klubmedlemmer ikke, det var alvorligt, men da de ikke kunne komme i kontakt med ham, kaldte de på os andre. Vi mærkede, at pulsen var lav, og det var først, da vi lagde ham op på siden, at vi opdagede pløkken i halsen, siger hun og uddyber:

- Når den sad i halsregionen, lod vi den sidde, da vi ikke ville risikere noget.

Ros for håndteringen

Pladsens samaritter kom straks til, og ifølge Lone Kejlstrup var ambulancefolk ligeledes meget hurtige til at reagere på deres 112-opkald. I det hele taget har hun kun positivt at sige om alt det, der blev sat i værk både fra arrangører og myndigheders side.

- Kort efter ulykken lånte arrangørerne os et telt, hvor vi kunne sidde sammen i fred og fik serveret morgenmad, og de har også sørget for at køre to af vores medlemmer hjem. Vi er blevet behandlet så pænt hele vejen igennem, siger hun.

Planen er, at de tilbageværende medlemmer bliver i Thy, til træffet slutter søndag formiddag, og i mellemtiden sender de gode tanker længere nordpå til Aalborg.

- Det er helt surrealistisk, at det overhovedet kan lade sig gøre. Jeg har ikke hørt om sådan en ulykke før, men det bekræfter mig i, at man skal tage naturens kræfter meget alvorligt, siger hun.

Kammerater i motorcykelklub er rystede efter teltpløk-ulykke i Thy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce