Jonas fra Sønder Omme skal studere i Australien

Jonas Egsgaard fra Sdr. Omme skal til  Australien som led i uddannelsen til maskinmester. PR foto

Jonas fra Sønder Omme skal studere i Australien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

23-årige Jonas Egsgaard Pedersen fra Sdr. Omme skal på studieophold i Australien som led i uddannelsen til maskinmester. Med i bagagen er et legat på 10.000 kroner fra Nordea-fonden.

Sdr. Omme: I januar 2020 siger 23-årige Jonas Egsgaard Pedersen fra Sdr. Omme på gensyn til sit liv som studerende på maskinmesterskolen i Aarhus og rejser på studieophold i Australien. Han skal næste forår være udvekslingsstudent ved Australian Maritime College.

-Jeg glæder mig helt vildt til at komme til Tasmanien og studere. Jeg har hørt, at de har et højt fagligt niveau og nogle fantastiske faciliteter. For eksempel har tidligere udvekslingsstuderende været med til at bygge en ubåd i løbet af deres ophold. Derudover skal jeg bo på campus, så jeg glæder mig til at få styrket mit engelsk, udtaler Jonas Egsgaard i en pressemeddelelse.

Det er dog ikke kun de faglige muligheder, der lokker. Også udsigten til store personlige udfordringer og oplevelser har fået Jonas til at søge mod udlandet:

- Jeg har aldrig været ude og rejse, så hvis det endelig skulle være, så var det nu. Og hvorfor så ikke tage så langt væk som muligt?

Dyre flybilletter

Ud over pas, tøj og studiebøger har Jonas også et legat på 10.000 kroner fra Nordea-fonden med i bagagen. Pengene skal bruges på at dække nogle af de mange udgifter, der er forbundet med et dyrt studieophold i udlandet:

- Primært flybilletterne er en stor udgift, som legatet vil hjælpe meget på.

Jonas kommer hjem fra sit studieophold i Australien til sommer næste år. Han fortsætter derefter på maskinmesteruddannelsen i Aarhus, som han forventer at færdiggøre i efteråret 2020.

Jonas fra Sønder Omme skal studere i Australien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce