International jobmesse skal få flere på arbejdsmarkedet

En jobmesse henvendt til internationale borgere den 19. april skal hjælpe med at få endnu flere internationale borgere ud på arbejdsmarkedet. Arkivfoto: Ludvig Dittmann.

International jobmesse skal få flere på arbejdsmarkedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En jobmesse, som retter sig mod internationale borgere, skal være med til at få flere ud på arbejdsmarkedet.

Billund Kommune: En messe skal være med til at få endnu flere udenlandske borgere i job. Det er baggrunden for en jobmesse, hvor internationale borgere, som mangler et job, og virksomheder, som mangler medarbejdere, kan få chancen for at blive sat sammen. En messe, som Billund Kommune arrangerer i samarbejde med nabokommuner og en ekstern organisation.

- Vi laver en messe sammen med organisationen World Live Stay og Kolding og Vejle Kommuner. Det skal være en mulighed for internationale borgere og virksomheder at møde hinanden, fortæller Antje Niklas, international jobkonsulent i Billund Kommune.

Jobmessen kommer til at finde sted om formiddagen torsdag den 19. april i Spinderihallerne i Vejle.

60 virksomheder inviteret

Foreløbig er omkring 60 virksomheder og omtrent lige så mange borgere blevet inviteret til messen. Hovedparten af borgerne er medfølgende ægtefæller til personer, som allerede er i job - altså personer, som er flyttet til området, fordi deres ægtefælle har fået job i en virksomhed i lokalområdet.

Mange har allerede meldt positivt tilbage, og det er muligt, at jobmessen i sidste ende kommer til at blive endnu større, end det på nuværende tidspunkt er planen.

- Vi har inviteret alle de virksomheder, som i forvejen arbejder med internationale borgere. Det er også vigtigt, at det er nogle virksomheder, som har brug for nye medarbejdere og for internationale kompetencer, siger Antje Niklas.

International jobmesse skal få flere på arbejdsmarkedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce