Ingen bøvl med kloakarbejdet i Bøvl

Projektleder Azra Ferhatbegovic, Billund Vand & Energi og udvalgsformand Per Nyhus, Billund Kommune, kunne lune sig over en varm pølse og en problemfri kloakering i Bøvl. Privatfoto

Ingen bøvl med kloakarbejdet i Bøvl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billund Vand & Energi har færdiggjort arbejdet med kloakering af landsbyen Bøvl. 13 huse har fået fælles privat kloaksystem, og arbejdet er forløbet efter planen.

Bøvl: I Billund Kommunes spildevandsplan er der både store og små projekter, der løbende bliver sat i gang. Forleden kunne man fejre en vellykket afslutning på et af de mindre projekter - nemlig kloakering af 13 huse i landsbyen Bøvl. Afslutningen på projektet med at udskifte systemet med egne septiktanke til en fælles privat kloakløsning blev markeret af Billund Vand & Energi og beboerne med varme pølser.

- Vi har selvfølgelig været nødt til at støve og larme i byen, og det har givet udfordringer - både for jer der bor her og andre trafikanter. Men vi har haft et fantastisk samarbejde med alle i Bøvl og med vores gode entreprenører på projektet. Løsninger er fundet i en rigtig god og positiv stemning, og det vil vi gerne sige tak for, sagde projektleder Azra Ferhatbegovic, Billund Vand & Energi ved markeringen - og i en pressemeddelelse.

Ingen bøvl i Bøvl

De 13 huse i Bøvl har hidtil klaret sig med egen septiktank og fælles privat kloaksystem, og fuld kloakering har været med i spildevandsplanerne siden 1990. Sidste efterår kom der for alvor skred i sagen, da der blev afholdt informationsmøde om kloakprojektet med tilslutning til renseanlægget i Sdr. Omme. En af de store udfordringer i Bøvl har været høj grundvandsstand og lokal forurening fra tidligere erhverv i området, men den varme og tørre sommer har gjort projektet nemmere.

Levetiden for det nye kloakanlæg i Bøvl forventes at være mindst 75 år, så der går forhåbentlig flere generationer, før der igen bliver bøvl med kloakkerne.

Ingen bøvl med kloakarbejdet i Bøvl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce