Hybel og Vesti i flerårigt samarbejde

Frederik Vesti kører femte afdeling af mesterskabet i sin Hybel beklædte racer søndag 31. august. Pressebillede

Hybel og Vesti i flerårigt samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De lever i to forskellige verdener - er to forskellige generationer - men fælles for dem eriværksætteri, hårdt arbejde, drømme, engagement og ambitioner.

Filskov: Michael Mortensen, stifter og medejer af byggefirmaet Hybel og CASA - en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom.

Racerkører Frederik Vesti, Filskov, 17 år gammel. Et stort jysk talent, som de bedste internationale race teams har kæmpet om at få i stald i 2019. Men valget blev truffet for længst. Vesti valgte i det tidlige forår at underskrive med verdens stærkeste junior team, Prema Powerteam.

Endnu et step op på vej mod den ultimative drøm - Formel 1.

Et step, der i særdeleshed blev muliggjort af Michael Mortensen og Hybel. Og et samarbejde, der nu fortsætter også i 2020. Et samarbejde ifølge Vesti af den slags, der er så rigtigt og stærkt, at det næsten er for godt til at være sandt.

- At mennesker vil satse på én og vise én den enorme tillid, som det er at modtage og forvalte andre menneskers penge - det er det absolut største. Jeg har de seneste par år fået ja fra mennesker og virksomheder, jeg kun turde drømme om. Jeg tror, jeg er ved at lære, at drømme skaber virkelighed, hvis man drømmer stort nok, siger Frederik Vesti i en pressemeddelelse.

Frederik Vesti kører femte afdeling af mesterskabet i sin Hybel beklædte racer søndag 31. august, når det går løs på legendariske Imola i Italien. Vesti fører i øjeblikket det europæiske regionale F3 serie med 55 points foran brasilianske Enzo Fittipaldi.

Hybel og Vesti i flerårigt samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce