Hvem skal kåres som årets samskabere?

Sidste år var det Sofie Linde, der uddelte priserne. I år bliver arrangementet afholdt i CoC Playful Minds egne lokaler. Arkivfoto

Hvem skal kåres som årets samskabere?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For andet år i træk kårer CoC Playfuld Minds de bedste samskabere i Billund Kommune

Billund Kommune: Det er blevet tid til at indstille årets samskabere - to personer og en virksomhed, der har formået at skamskabe med børn.

- CoC Playful Minds er en udviklingsorganisation, der sammen med børn og eksperter fra hele verden er omdrejningspunkt for viden, metoder og praksis for ligeværdig samskabelse med børn. I vores tre programmer samskaber børn produkter til børn, nye læringsforløb og byrum i børnehøjde. Sådan bidrager vi til, at Billund bliver Børnenes Hovedstad, siger VP, brand & marketing i CoC Playful Minds, Kristine Schmidt og tilføjer:

- Det er jo på grund af fællesskabet, at Billund bliver børnenes hovedstad, og der er rigtig mange, der gør det fantastisk hver evigt eneste dag, hvilket vi rigtig gerne hylde.

Der uddeles tre priser: årets unge samskaber, årets pædagogiske samskaber, årets business samskaber.

Deadline for indstillingerne er mandag den 15. juli, og kåringen foregår fredag den 23. august hos CoC Playful Minds på Gammelbro.

Sidste års vindere var: Cecilie Vibe, Mike Sullivan og virksomheden Zebicon.

Fest og hygge til august

Når priserne i år uddeles bliver det med hygge, musik, leg og foredrag i CoC Playful Minds lokaler.

Børn og unge vil for eksempel læse op af deres inspirerende "Tænkepauser". Der vil også være et helt nyt spil, der udfordrer spilleren til at tænke kritisk. Man kan også lave kæmpe sæbebobler, og så kan man opleve levende samtaler med professor Antje Gimmler og lektor og ph.d. Caroline Schaffalitzky om hvorfor, CoC Playful Minds mener, det er vigtigt at uddanne skabende verdensborgere.

Indstil en samskaber: https://www.boerneneshovedstad.dk/projekter/samskaberpris-2019/

Hvem skal kåres som årets samskabere?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce