Hund løb væk under ferien: Har du set Duddi?

Den forsvundne Duddi er af racen chihuahua, ligesom hundene på billedet. Duddi forsvandt den 2. juli fra et Lalandia-sommerhus i Billund og er ikke set siden. Arkivfoto

Hund løb væk under ferien: Har du set Duddi?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familie fra Køge er helt nede i kulkælderen, efter familiens chihuahua løb væk under miniferie i Billund. Det er nu halvanden uge siden, og hunden er ikke set siden.

Billund: For en sjællandsk familie har et kort ferieophold i Billund fået et noget ærgerligt efterspil. Familiens hund, som er lille og lys og af racen chihuahua, forsvandt nemlig under ferieopholdet, og den er meget savnet hjemme hos sin familie.

Hunden, som bærer navnet Duddi, forsvandt fra et sommerhus på Pilestien i Lalandia-området mandag den 2. juli omkring klokken 20 om aftenen. Siden har den været på langfart.

- Hun var simpelthen bare væk. Hun er blevet spottet en enkelt gang halvanden times tid senere på Grindstedvej. Det er det eneste, vi har hørt, fortæller Sophie Poulsen, som hellere end gerne vil have familiens hund hjem igen.

Har du set Duddi?
Den efterlyste hund, Duddi, er en lille og lys chihuahua. Hun løb den 2. juli omkring klokken 20 fra et sommerhus på Pilestien i Lalandia-området. Hunden blev halvanden times tid senere spottet ved Grindstedvej, men er ikke set siden.

Duddi er 5-6 år gammel og vejer cirka to kilo. Hun har muligvis et halsbånd på, men ikke noget hundetegn. Hun er chippet.

Duddi bliver beskrevet som temmelig sky, men kan muligvis lokkes med mad eller vand.

Hvis nogen ser Duddi, vil Sophie Poulsen meget gerne kontaktes på telefon 23 37 31 01.

Magtesløs

Familien havde en kort ferie med tre overnatninger i Lalandia, men ferien blev overskygget af hundens forsvinden. Siden har alt handlet om at finde den lille hund igen.

- Efter vi var kommet hjem, tog vi derover igen og tog en enkelt overnatning for at lede efter hende, men der så vi heller ikke skyggen af hende. Nu er vi tilbage i Køge, hvor vi bor, for vi er jo nødt til at gå på arbejde, siger Sophie Poulsen, som har været en smule magtesløs, når hun har været ude for at lede efter hunden.

- Vi har ingen idé om, hvilken retning vi skal lede i. Det er som at lede efter en nål i en høstak, siger hun.

Sky hund

Det kan også gøre det hele en smule vanskeligere, at mennesker ikke nødvendigvis virker som en magnet på den 5-6 år gamle hund.

- Hun er en bange og sky hund. Hvis nogen ser hende, kan hun godt finde på at løbe den anden vej, siger Sophie Poulsen, som har en bøn til folk, der ser hunden.

- Jeg tænker, at det bedste er at kontakte mig og fortælle, at man har set hende. Det eneste, man ellers kan gøre, er at sætte sig på hug og kalde forsigtigt, men jeg er ikke sikke rpå, at hun vil komme, når det ikke er en kendt stemme. Men det er bedste forsøg, siger Sophie Poulsen og tilføjer, at hunden er meget madglad. Derfor vil de fleste former for mad trække hunden til.

Hund løb væk under ferien: Har du set Duddi?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce