HIF fandt de frivillige - de unge kan stadig spille fodbold

Det lykkedes at få besat pladserne i ungdomsudvalget, så der også i år kan blive spillet ungdomsfodbold i Hejnsvig IF. Arkivfoto: Keld Stampe

HIF fandt de frivillige - de unge kan stadig spille fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På en ekstraordinær generalforsamling i Hejnsvig Idrætsforening lykkedes det at finde det nødvendige antal personer til at få besat pladserne i klubbens ungdomsudvalg.

Hejnsvig: Det bliver også i år muligt for ungdomsspillere at komme til at spille fodbold i Hejnsvig Idrætsforening. Klubbens ungdomsafdeling var ellers i fare for at måtte lukke, fordi det ikke lykkedes at få besat tre ledige pladser i ungdomsudvalget. Torsdag var der derfor indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med det helt primære punkt at finde tre nye medlemmer til ungdomsudvalget. Det lykkedes, men det holdt hårdt, og det blev på mange måder en atypisk generalforsamling.

- Udover bestyrelsen kom der en enkelt. Vi tog den beslutning, at enten måtte vi nedlægge ungdomsfodbolden, eller også måtte vi prøve at ringe rundt for at finde nogle til at stille op. Det endte med, at vi ringede rundt, og på den måde fandt vi dem, vi skulle bruge, fortæller Carsten Strandhave, der er formand for hovedbestyrelsen i Hejnsvig Idrætsforening.

Det er selvfølgelig en lettelse, men det er klart, at der er noget, vi skal arbejde med i det kommende år. Ellers står vi måske med samme problem næste år.
Carsten Strandhave, formand, Hejnsvig Idrætsforening

En lettelse

At det ikke bliver nødvendigt med den drastiske beslutning, det ville være at nedlægge ungdomsfodbolden, glæder selvsagt formanden, men det giver også stof til eftertanke.

- Det er selvfølgelig en lettelse, men det er klart, at der er noget, vi skal arbejde med i det kommende år. Ellers står vi måske med samme problem næste år. Så det er en af de ting, vi kommer til at arbejde med, når vi kommer længere frem i sæsonen, siger Carsten Strandhave.

Hejnsvig IF har i de seneste sæsoner haft et samarbejde med Vorbasse Boldklub, hvor de to klubber inden for både ungdoms- og seniorfodbold har stillet med fælles hold. Dette samarbejde vil fortsætte i det nye år.

Mangler stadig frivillige

At det er lykkedes at få pladserne i ungdomsudvalget besat, er dog ikke ensbetydende med, at alt er fryd og gammen i Hejnsvig IF.

- Vi har stadig ikke løst alle problemer, for vi skal også bruge en masse frivillige hjælpere i løbet af sæsonen. Det er nogle, som vi skal ud og have fundet. Det er vi overhovedet ikke i mål med endnu, siger Carsten Strandhave.

Det er forskellige forefaldende opgaver i løbet af året, der skal findes hjælp til.

HIF fandt de frivillige - de unge kan stadig spille fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce