Gunnar Jørgensen sælger sit firma gennem 49 år til lærlingen

25-årige Emil Knudsen stod i lære som mekaniker hos Gunnar Jørgensen, og for to år siden kom han tilbage for at arbejde i firmaet. Nu overtager han det formelle lederskab. Foto: Martin Ravn

Gunnar Jørgensen sælger sit firma gennem 49 år til lærlingen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gunnar Jørgensen har i 49 år arbejdet med biler på adressen Almstokvej 23 i Almstok. Nu har han afhændet sin forretning.

Almstok: Efter et helt arbejdsliv med biler har Gunnar Jørgensen valgt at træde et skridt tilbage og afhænde sit værksted på Almstokvej 23 i Almstok.

73-årige Gunnar Jørgensen har stort set altid stået for virksomheden, som beskæftiger sig med både salg af biler samt reparationer på værkstedet. Han byggede i 1969 selv det hus, der ligger på grunden, i forbindelse med at han etablerede virksomheden. Siden er han ganske vist flyttet derfra, men sin daglige gang i virksomheden har han haft siden 1969.

At det lige præcis var i Almstok, at virksomheden kom til at ligge, lå der ikke de store overvejelser bag. Det var lige her, muligheden opstod.

- Det var helt tilfældigt. Men det har nok noget at gøre med, at jeg er opvokset på landet og derfor også har det bedst med at bo på landet, fortæller Gunnar Jørgensen, der er født og opvokset i Krog mellem Billund og Grindsted.

Reception 8. september
Lørdag den 8. september er der reception i anledning af, at Gunnar Jørgensen formelt giver værktøjet videre til Emil Knudsen.

Receptionen finder sted i værkstedet på Almstokvej 23 mellem klokken 11 og 14.

Mere enkelt i gamle dage

Gunnar Jørgensen blev i 2006 ramt af stor modgang, da en brand ødelagde store dele af hans virksomhed. Han måtte derfor i gang med at rejse nye bygninger og igen bygge virksomheden op.

Da Gunnar Jørgensen i slutningen af 60'erne begyndte som mekaniker, var det noget anderledes at skrue i biler, end det er tilfældet i dag. Dengang var det ofte den legendariske folkevognsbobbel, der skulle ordnes, men som årene er gået, er bilerne blevet skruet noget anderledes sammen.

- Det var mere enkelt dengang, hvor der ikke var alt det elektronik i bilerne, som der er i dag. Der ligger meget mere arbejde i det i dag, siger Gunnar Jørgensen.

At han nok skal få tiden til at gå, selvom han nu afhænder virksomheden, er han ikke i tvivl om.

- Når man har arbejdet i så mange år, er der mange ting, man ikke har nået. Jeg har tre børn og otte børnebørn, og dem kunne jeg da godt bruge noget mere tid på, siger Gunnar Jørgensen.

25-årige Emil Knudsen, som er udlært hos Gunnar Jørgensen, overtager ansvaret med værkstedet.

Gunnar Jørgensen sælger sit firma gennem 49 år til lærlingen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce