Grindsted Handelsstandsforening har fået otte nye medlemmer på to måneder

Otte butikker har meldt sig ind i Grindsted Handelsstandsforening i de seneste to måneder. Arkivfoto

Grindsted Handelsstandsforening har fået otte nye medlemmer på to måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otte nye butikker har meldt sig ind i Grindsted Handelsstandsforening på to måneder. De vil bakke op om byen og det gode handelsliv.

Grindsted: Nye medlemmer i Grindsted Handelsstandsforening er normalt ikke en månedlig begivenhed. Derfor er handelsstandsforeningen i Grindsted også rigtig glad for, at otte butikker i de seneste to måneder har valgt at bakke op om fællesskabet og har meldt sig ind i handelsstandsforeningen.

- Vi får da nye medlemmer, når der kommer nye butikker til byen, men det er ikke så ofte, siger Jonas Pedersen, der har tøjbutikken Hr. P i Grindsted og sidder som bestyrelsesmedlem i Grindsted Handelsstandsforening.

Det betyder, at foreningen nu har 63 medlemmer, og det er Jonas Pedersen godt tilfreds med.

- Jeg tror, det er et udtryk for, at vi rykker sammen i bussen. I den seneste tid har vi oplevet en lidt negativ stemning blandt kunderne, selvom de fleste af os butiksindehavere er rigtigt godt tilfredse med at være her, siger Jonas Pedersen, der har fået 3-4 medlemmer på baggrund af skriverier i pressen.

- Der er startet en lidt negativ spiral, hvor kunderne kalder Grindsted for en sovende by, og det er rigtig ærgerligt, for vi er glade for at være her, siger Jonas Pedersen, der er sikker på, at den seneste cafélukning vil vende sig til noget positivt indenfor én-to-tre måneder.

Nye medlemmer
Følgende butikker og virksomheder har meldt sig ind i Grindsted Handelsstandsforening i de seneste to måneder:Alletiders Pølsevogn, By Bach, Blume, Cut And Colour, Bike Concept, Jacobsen Multiservice, By Hviid, Malerfirmaet Nykjær Andersen.

Flere til aktiviteter

Flere medlemmer i handelsstandsforeningen betyder, at der er flere til at stå sammen om aktiviteter i byen - og at der er flere til at dække udgifterne til julebelysningen.

- Salget af julekalendere dækker ikke driften af belysningen, og det er stadig en stor post.

Der er hjælp på vej til butikslivet i form af et EU-støttet projekt, Vækst til Erhverv i Gadeplan, som Billund ErhvervsFremme har landet til at udvikle butikslivet blandt andet gennem individuelle forretningsplaner og netværk, men det er ikke umiddelbart projektet, der starter op til januar, der har fået flere til at melde sig ind i handelsstandsforeningen.

- Det er et udtryk for, at vi vil stå sammen og hjælpe hinanden - og i den seneste tid har artikler i pressen også fået folk til at reagere, for butikkerne vil det positive, og langt de fleste oplever at drive en positiv forretning, siger Jonas Pedersen.

Grindsted Handelsstandsforening har fået otte nye medlemmer på to måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce