Formand rystet over grim ulykke: - Man taler om det i hele speedway-verdenen

Martin Steen Hansen fra Holsted Speedwayklub valgte lørdag at træne i Grindsted. Det endte galt, og han blev relativt hurtigt fløjet til Odense Universitetshospital, hvor han er lagt i kunstigt koma og gradvist har fået det bedre. Foto: René Lind Gammelmark

Formand rystet over grim ulykke: - Man taler om det i hele speedway-verdenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Styrt forekommer i speedway, men de færreste gange går det så galt som for 21-årige Martin Steen Hansen, som lørdag fik flere alvorlige skader på banen i Grindsted. Formanden kan ikke mindes en lignende ulykke i Grindsted, og klubbens medlemmer er rystede.

Grindsted: Lørdagens speedwayulykke i Grindsted, hvor den 21-årige Holsted-kører Martin Steen Hansen fik flere brud på ryggen og et par mindre hjerneblødninger, har gjort stort indtryk i den lokale klub.

Der var lørdag åben træning for alle klasser, og en del af Grindsted Speedway Klubs medlemmer var således øjenvidner til hændelsen, som skete ved 15-tiden. Klubformand Kenneth Emil Nielsen var kort forinden kørt hjem, men efterfølgende har hans mobil ikke ligefrem været stille.

- Lørdag og søndag har jeg talt med rigtig mange mennesker, for når sådan noget sker, taler man om det i hele speedwayverden inklusiv udlandet, siger han.

Kenneth Emil Nielsen har i sine mange år med speedway oplevet mange grimme styrt i Grindsted, men han mindes ingen med så voldsomme konsekvenser. Børn var også til stede under lørdagens træning, men selve styrtet så efter sigende ikke så grimt ud, som det viste sig at være.

Banen var der ifølge formanden intet at udsætte på, og klubbens medlemmer gør, hvad de kan for, at især børnene har mulighed for at få stillet alle de spørgsmål, de måtte tumle med.

- Da han var blevet fløjet væk, tog nogle af vores 'gutter' hurtigt over og forklarede de tilstedeværende børn, at den slags desværre sker engang imellem i sporten, siger han og fortsætter:

- Onsdag har vi klubmesterskaber for de små, og der regner vi også med at tage en snak med dem, hvis nogen har brug for at tale mere om det.

Onsdag har vi klubmesterskaber for de små, og der regner vi også med at tage en snak med dem, hvis nogen har brug for at tale mere om det.
Kenneth Emil Nielsen, formand Grindsted Speedwayklub

Åbenhed fra forældre

Kenneth Emil Nielsen fortæller, at alle omkring klubben er berørte og krydser fingre for, at Martin Steen Hansen får det godt igen.

Formanden kender ham personligt og i særdeleshed hans far Rudi Steen Hansen, som i en årrække var formand for Holsted Speedwayklub, og den unge Holsted-kørers forældre har været meget åbne på Facebook omkring sønnens tilstand.

På hans speedwayside, som administreres af moderen Susanne Hansen, opdaterede hun mandag lidt over middag således om flere nyheder i positiv retning:

- Han gør gode fremskridt i dag og bruger nu venstre side arm/ben. Han giver tegn, når vi taler til ham og vågner lidt engang imellem. De har forsøgt at tage ham ud af respiratoren, men det var han dog ikke klar til endnu, så der forsøges igen til eftermiddag, skriver hun.

Formand rystet over grim ulykke: - Man taler om det i hele speedway-verdenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce