Efter teltpløk-ulykken: Motorcykelvenner følger afdød biker hjem til Filskov

Sidste gang, motorcykelklubben Fri Sjæle kørte i kortege, var det på vej til begravelsen af Søren Kejlstrup. Det er hans enke, Lone Kejlstrup, der nu knap to år senere organiserer kortegekørslen for Erik Fjordvald. Arkivfoto Michael Svenningsen

Efter teltpløk-ulykken: Motorcykelvenner følger afdød biker hjem til Filskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erik Larsen Fjordvald, som mistede livet i forbindelse med Thy Træf, bliver fulgt hjem til Filskov af en kortege af motorcykler. Hans egen klub samler ind til begravelsen.

Filskov: Når Erik Larsen Fjordvald, som mistede livet i forbindelse med Thy Træf, skal hjem fra Aalborg Sygehus, bliver han fulgt på vej. En kortege af motorcykler vil fredag den 24. august, 14 dage efter ulykken i Thy, følge ham fra Aalborg og helt hjem til Midtgårdvej i Filskov, hvor han boede sammen med sin hustru.

Det er kammeraterne fra motorcykelklubben Frie Sjæle MC Danmark, der har taget initiativ til at følge Erik Fjordvald hjem på denne måde.

Motorcykel-rustvognen med Erik Fjordvald kører forrest. Herefter kommer hans egen motorcykel med præsident Heine Christiansen ved styret og kasserer Lone Kejlstrup bagpå. Dernæst følger klubmedlemmerne, familien er med i følgebil og dernæst de andre motorcykler.

- Vi ved ikke, om vi bliver 20 eller flere hundrede. Man kan støde til forskellige afkørsler langs motorvejen, siger Lone Kejlstrup og understreger, at afgangen fra kapellet i Aalborg kun er for familien og for de nærmeste motorcykelkammerater.

Alle andre kan støde til undervejs, og ruten er lige nu ved at blive organiseret via Facebook.

Lone Kejlstrup har ikke et øjeblik været i tvivl om, at Erik Fjordvald skal følges hjem på denne måde. For knap to år siden fulgte hun sin egen mand til graven med en kortege af motorcykler.

- Det betød alt for mig, at så mange fulgte med. Dengang sagde Erik, at han også gerne ville følges sådan her, hvis det var ..., siger hun.

Indsamling og kortegekørsel
Indsamlingen til Eriks Fjordvalds efterladte foregår via siden Caremaker.Kortegekørslen foregår fredag den 24. august fra klokken 11.

Erik Fjordvald begraves fra Filskov Kirke tirsdag den 28. august, en begivenhed, som familien ønsker at holde under private former.

Indsamling går stærkt

Lone Kejlstrup er også ved at samle ind til de efterladte. Allerede på indsamlingens første dag, torsdag, kom der over 4500 kroner - eller halvdelen af målet - ind på kontoen. Aktuelt er der indsamlet mere end 7000 kroner.

Pengene går til betaling for kortegekørsel med motorcykelrustvogn.

- Ved at samle ind sikrer vi, at Erik kan komme af sted på den her måde. Med indsamlingen giver vi også mange mulighed for at få ro i sindet ved at give et lille bidrag. Den her frygtelige ulykke har påvirket rigtig mange mennesker. Kan de ikke være med på dagen, kan de få afsluttet sagen sådan her, siger Lone Kejlstrup.

Indsamlingen foregår via hjemmesiden Caremaker

Efter teltpløk-ulykken: Motorcykelvenner følger afdød biker hjem til Filskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce