Donslunds gamle skole får økonomisk støtte

Den gamle skole i Donslund fungerer i dag som byens samlingspunkt. Den får nu økonomisk støtte fra kommunen til en renovering. Arkivfoto

Donslunds gamle skole får økonomisk støtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To projekter har fået økonomisk støtte fra Billund Kommunes landdistriktspulje.

Donslund: Den gamle skole i Donslund trænger til renovering, og det vil Billund Kommune gerne bidrage til med økonomisk støtte. Derfor har Billund Kommune nikket ja til en ansøgning fra Donslund Borgerforening om støtte på knap 220.000 kroner til at få energioptimeret huset med nye døre og vinduer samt til at få installeret varme på toiletterne.

Landsbyens gamle skole er det naturlige samlingssted, når der er aktiviteter. Her bliver der afholdt malerkurser, udstillinger og fotokurser, ligesom det er her, borgerne samles til fællesspisninger eller andre former for festlige arrangementer. Derfor har Donslund Borgerforening udtrykt et ønske om, at ejendommen bliver renoveret, så den også i fremtiden kan rumme de lokale aktiviteter.

Renoveringsprojektet koster knap en kvart million kroner, og Billund Kommune har godkendt at bidrage med præcis 221.562,50 kroner til projektet.

Også Billund Landistriktsråd kan glæde sig over at have fået bevilget støtte fra landdistriktspuljen. Rådet har fået tildelt 37.350 kroner til konsulentbistand til et projekt, der handler om at promovere turismen uden for kommunens to centerbyer.

Ansøgning trukket

Til gengæld behøvede kommunen ikke i denne omgang at tage stilling til en ansøgning fra Filskov Friskole og Børnehave, som ellers havde søgt om støtte til opførelse af en ny legeplads.

Ansøgningen lød på 154.000 kroner, men den blev trukket.

Billund Kommune deler hvert år én million kroner ud fra landdistrikustpuljen.

Donslunds gamle skole får økonomisk støtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce