Byggeri: MA Bilhandel opfører nyt bilhus

Bilforhandler med mere, Morten Andersen, MA Bilhandel, er netop gået i gang med at bygge et nyt bilhus på Hedemarken i Grindsted. Foto: Martin Ravn

Byggeri: MA Bilhandel opfører nyt bilhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mekaniker Morten Andersen bygger nyt bilhus på Hedemarken, hvor han samler alle sine aktiviteter.

Grindsted: I løbet af efteråret står der et helt nyt bilhus klar til indflytning på Hedemarken i Grindsted.

Det er mekaniker Morten Andersens MA Bilhandel, der netop har fået gravet ud på grunden, og der er gjort klar til, at fundamentet kan blive støbt.

Det nye bilhus bliver på 620 kvadratmeter værksted og udstilling, og den nye bygning kommer til at samle alle Morten Andersen aktiviteter som reparation og service af biler, bilsalg, glasarbejdet under MA Glastek og biludlejning.

- Det hele bliver rykket herud, og værkstedet bliver dobbelt så stort som det gamle på Vestergade, fortæller 41-årige Morten Andersen.

Det nye bilhus
MA Bilhandels nye bilhus på Hedemarken bliver på ialt 620 kvadratmeter værksted, udstilling og kontorer.Der vil være plads til 8-10 biler i den indendørs udstilling.

Grunden på Hedemarken er på 4000 kvadratmeter.

Det er planen at det nye bilhus skal stå klart i løbet af efteråret.
Morten Andersen forventer, at det nye bilhus er klar til indflytning i løbet af efteråret. Foto: Martin Ravn
Morten Andersen forventer, at det nye bilhus er klar til indflytning i løbet af efteråret. Foto: Martin Ravn
Foto: Foto: Martin Ravn

I to plan

Nybyggeriet bliver indrettet, så det passer til formålet, hvilket ikke var tilfældet i Vestergade 118, hvor der tidligere var papirhandel.

- Der bliver plads til 8-10 biler indenfor, og så får vi også biler udenfor. I midten af bygningen får vi kontorer. Her bliver det i to plan, så vi har lidt til opbevaring, fortæller Morten Andersen.

Det var ellers slet ikke Morten Andersens plan, at han ville flytte fra Vestergade, selv om pladsen var trang.

- Vi manglede noget lofthøjde og mere udendørsarealer, men det var først, da Uffe Hansen fra Piper havde spurgte nogle gange, om jeg ville sælge det, at det blev aktuelt. Så enden blev, at vi flyttede tilbage til Jorden Rundt i slutningen af 2017, fortæller Morten Andersen.

Han havde været rundt og kigge efter andre lokaler, men kunne ikke finde noget, der var egnet til formålet og til en ordentlig pris. Derfor blev resultatet, at han i stedet bygger et helt nyt domicil.

Har travlt

Hos MA Bilhandel er der i dag tre ansatte. Men det er Morten Andersens plan, at der skal ansættes en mekaniker mere, når det nye bilhus står færdigt.

- Værkstedet bliver noget større. Det betyder, at vi kan have flere biler hængende, så vi ikke hele tiden skal flytte rundt på biler for at kunne komme til. Det vil gøre hverdagen nemmere, forklarer Morten Andersen.

Det er derimod ikke Morten Andersens plan, at han skal have flere biler til salg, end han har nu. Der er konstant mellem 20 og 30 biler, og så han har også mellem 8 og 10 udlejningsbiler stående.

- Jeg vil bare gerne have pladsen, så det ikke er så klemt, siger han.

Morten Andersen har siden 1997 købt, solgt og repareret biler. Først fra sin far Jens Christian Andersens værksted på Jorden Rundt og fra august 2013 til december 2017 i Vestergade og nu igen på Jorden Rundt.

I sommeren 2017 blev forretningen udvidet med MA Glastek, hvor Klaus Jakobsen blev ansat. Han står i dag hovedsagligt for glasdelen, men tager sig også af reparationer på biler.

MA Bilhandel er også med i one2move biludlejning, som er roligt stigende, som Morten Andersen formulerer det.

Byggeri: MA Bilhandel opfører nyt bilhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce