Billund-ryttere i top ved mesterskab

Caroline Konstmann blev Sydjyske Mester for individuel i dressur for junior. Pressebillede

Billund-ryttere i top ved mesterskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To mesterskabstitler til Billund Sportsrideklubs medlemmer.

Billund: I de seneste uger har der været afviklet flere mesterskabsklasser indenfor både dressur og spring, hvor flere af Billund Sportsrideklubs konkurrenceryttere har lagt sig i front.

Weekenden 17.-18. august blev det årlige Sydjyske mesterskab for individuel i dressur afviklet i Guldager Rideklub ved Esbjerg.

Mesterskabet blev afviklet over to dage med en indledende kvalifikation og en efterfølgende finale. Der var to ryttere fra Billund Sportsrideklub til start, som overlegne lagde sig i top.

Vinderen af lørdagens kvalifikation blev beriderelev Nathalie Frank-Jensen med sin hest Ferrari Á G. med 70 procent mens Caroline Konstmann med sin hest Simona Hit blev toer med 69,8 procent - kvalifikationen blev afviklet i sværhedsgraden LA2.

Nervepirrende blev til det søndagens finale, hvor de to Billund-ryttere igen lagde sig suverænt i front. I et tæt løb endte Caroline Konstmann som året 2019 Sydjyske Mester for individuel i dressur for junior med 69,7 procent, og Nathalie Frank-Jensen blev toer med 69,2 procent.

Weekenden 22.-25. august blev det store årlige auguststævne holdt på Vilhelmsborg ved Aarhus. Ved stævnet var Billund Sportsrideklub godt repræsenteret. Beriderelev Nanna Josephine Grovn med hesten AB's Quick and Careful deltog i DM for beriderelev i springning.

Nanna Josephine Grovn blev placeret som nr. to i kvalifikationen med en flot nulrunde og stilkarakteren 8,2. I finalen red hun sig en suveræn nulrunde i flot stil med en karakter på 8,6 og blev samlet den nye Danske Mester for beriderelever 2019.

Hesten, som Nanna vandt mesterskabet på, er ejet og avlet af sin læremester Allan Blomgreen ved Billund Sportsrideklub.

Billund-ryttere i top ved mesterskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce