Både genbrugsplads og stier i Stenderup-Krogager lader vente på sig

Genbrugspladsen i Stenderup-Krogager er stødt på en forhindring: Et sted at være. Arkivfoto: Martin Ravn

Både genbrugsplads og stier i Stenderup-Krogager lader vente på sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Projekter i Stenderup-Krogager er trukket i langdrag. Det er lokalrådet ikke tilfreds med.

Stenderup-Krogager: Hverken genbrugspladsen eller de lovede cykelstier i Stenderup-Krogager er blevet til noget. Det er et faktum, som kalder på rynkede bryn i lokalrådet, hvor man havde forventet, at begge dele for længst ville være blevet til noget.

- Vi står ellers klar med frivillige og det hele til den nye genbrugsplads, og så får vi at vide, at den sag er stillet i bero, siger Leif Kruse fra lokalrådet.

Og det er da ganske rigtigt, at sagen om den nye genbrugsplads lige nu er på standby. Billund Kommune mangler en grund til den.

- Vi har kig på både et privat areal og noget af Banedanmarks jord og er ved at undersøge forskellige muligheder. Men der er en beslutning om, at der skal være en genbrugsplads i Stenderup-Krogager, og det skal der også nok komme, fastslår Karl Grundahl, miljøchef i Billund Kommune.

 

Allerede før sommerferien 2016 blev vi ved et møde med forvaltningen lovet den sti ved Refshøjvej, og det sagde vi videre til beboerne. Ingenting er sket. Hvorfor skal det tage så lang tid?
Leif Kruse, lokalrådet i Stenderup-Krogager

Og hvad med stierne?

De planlagte cykelstier langs Refshøjvej og Tingvejen er også blevet forsinket. Den første på grund af sygdom og travlhed i forvaltningen i forbindelse med Lego House. Den anden, fordi det har vist sig lidt mere indviklet end først antaget at anlægge en cykelsti langs Tingvejen. Sådan en løser nemlig ikke problemet med den farlige skolevej.

- Vi er i lidt af et dilemma med hensyn til stien ved Tingvejen, fordi skolebørn fortsat skal krydse Tingvejen, som politiet har kategoriseret som trafikfarlig skolevej. Vi har været i kontakt med Vejdirektoratet om, hvordan vi kan høre krydset mere sikkert, siger anlægschef Bo Schjødt Andersen, Billund Kommune.

Der har tidligere været tale om en tunnel under Tingvejen.

- Det er et projekt til 10-13 mio. kroner, og det er ikke det, der står øverst på Vejdirektoratets liste lige nu, siger han.

Leif Kruse ærgrer sig:

- Jeg er frustreret over, at ting kan tage så lang tid. Det går ud over vores troværdighed i forhold til borgerne, siger han.

Stien langs Refshøjvej forventer Bo Schjødt Andersen bliver anlagt i løbet af 2018.

Både genbrugsplads og stier i Stenderup-Krogager lader vente på sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce