Anja flytter hundesalonen hjem

Anja Lerbæk Hansen har lige sat tapet op på væggene i sin nye salon. Foto: Jan Kronvold

Anja flytter hundesalonen hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hundefrisør Anja Lerbæk Hansen flytter sin hundesalon fra Filskov til hjemmet på Ribe Landevej i Grindsted.

Grindsted: I februar 2014 åbnede den uddannede hundefrisør, Anja Lerbæk Hansen, Hundesalonen Lerbæk. Det skete i lejede lokaler på Klausholmvej 8 i Filskov, og hun fik hurtig travlt i salonen.

Men nu flytter Anja Lerbæk Hansen sin salon hjem til bopælen på Ribe Landevej 10 i Grindsted. Her er salonen indrettet i en 50 kvadratmeter garage, der var ved at falde sammen. Anja Lerbæk Hansen og hendes kæreste, Jimmy Jensen, har nu fået omdannet garagen til en stor og fin salon, der er dobbelt så stor som hendes tidligere salon i Filskov.

- Fredag den 7. juli havde jeg sidste dag i min gamle salon. Her i uge 28 holder jeg ferie og får salonen lavet helt færdig. Jeg åbner i min nye salon mandag den 17. juli, fortæller Anja Lerbæk Hansen.

Den nye salon ved min bopæl gør, at jeg bliver endnu mere fleksibel, så jeg er glad for, at muligheden for at flytte det hjem bød sig.
Anja Lerbæk Hansen
Ombygningen af den gamle garage har stået på siden februar. Foto: Jan Kronvold
Ombygningen af den gamle garage har stået på siden februar. Foto: Jan Kronvold
Foto: Jan Kronvold

Sparer transporttid

Ved at flytte salonen hjem til privaten sparer hundefrisøren en del tid på transport. Og tid er vigtig for Anja Lerbæk Hansen, for hun har rasende travlt. Hun har mange faste kunder og der kommer også nye kunder til, hvis de har tålmodighed til at vente.

- Jeg har tre måneders ventetid, og jeg er nødt til at arbejde i weekenden. Det sker dog kun efter aftale, så ved at flytte salonen hjem får jeg det lidt nemmere, mener Anja Lerbæk Hansen.

Anja Lerbæk Hansen og kæresten, der arbejder på Lego, har arbejdet på hundesalonen siden februar, men resultatet ser også ud til at blive godt. Den gamle garage bliver indrettet med en kombineret butik og venteværelse, selve salonen og et toilet og teknikrum.

Hun har aldrig fortrudt, at hun valgte at åbne sin egen klinik for godt tre år siden.

- Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort. Der er inden dage, der er ens, for der er inden hunde, der er ens. Alle hunde er unikke, og så har jeg stor kundekontakt med ejerne, siger Anja Lerbæk Hansen.

Hun holder reception i anledning af flytningen lørdag den 15. juli på Ribe Landevej 10 i Grindsted.

Anja flytter hundesalonen hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce