100 unge til aktiv sommer hos ungdomsskolen

Sommeraktiviteterne med ungdomsskolen er allerede i fuld gang. Her var de unge klædt godt på til en tur på wakeboard - og måske også en tur i vandet. PR-foto

100 unge til aktiv sommer hos ungdomsskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For tredje år i træk tilbyder Billund Ungdomsskole en række aktiviteter for de ferieramte teenagere, og tilslutningen er rekordstor.

Billund: Forude venter en lang sommer, hvor der er tid til at udfordre sig selv. Billund Ungdomsskole leverer nogle af udfordringerne, for i uge 27 og 28 arrangeres der en række sommeraktiviteter, og de er særdeles populære.

Der har været rift om pladserne på ferietilbuddet, som byder på alt lige fra klatring og vildmarksture til tøjkreation og sommerkoloni.

- Noget tyder på, at vi har ramt plet med dette års tilbud, for vi har haft ventelister til flere af vores ture. En vigtig del af aktiviteterne er det sociale samspil mellem de unge, og jeg må sige, at humøret har været utrolig højt, og der har været gang i feriesangene undervejs siger koordinator for aktivitetsprogrammet, Kasper Grøndal Starup, i en pressemeddelelse.

Sjov i trygge rammer

Det er tredje sæson, at Ungdomsskolen skaber aktiviteter i begyndelsen af sommerferien under navnet Summer4U. Aktiviteterne er målrettet de unge mellem 13 og 18 år, og omkring 100 er tilmeldt.

Også fungerende ungdomsskoleleder Per Weile Bak glæder sig over dette tilløbsstykke af en sæsonafslutning:

- Det er utrolig bekræftende, at vi kan skabe genklang hos så mange af kommunens unge. Ligesom i den øvrige sæson er der også nogle bagvedliggende mål med de sjove sommeraktiviteter. De har alle det sigte, at den enkelte unge skal kunne prøve sig selv af i trygge rammer og samtidig udvikles socialt med de øvrige deltagere, når de løser forskellige opgaver og udfordringer. Alt sammen er med til at give vores unge mere mod på og lyst til det liv, der venter dem, siger han.

100 unge til aktiv sommer hos ungdomsskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce