Første klasse


Første klasse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor luksuriøst kan man krydse Atlanten? Ret så overdådigt. Ikke bare slipper man for at slås med sidemanden om armlænet og for at klatre hen over ham for at komme på toilettet. Man slipper i det hele taget for at omgås sine medpassagerer, hvis man vælger sin egen suite.

Det er muligt hos en række store flyselskaber efterhånden, men flyselskabet Emirates sætter alligevel trumf på med sin nye førsteklasseskabine i sine Boeing 777-fly. Når man vælger den ypperste klasse, First Class, får hver passagerer en suite på op til 12 kvadratmeter, hvor designet er inspireret af kabinen i en Mercedes S-klasse. Både knapper, materialer og ikke mindst stemningsbelysningen kendes fra S-Klasse.

Efter landing i Dubai fortsætter følelsen af flyvning på første klasse. Her står en Mercedes S-Klasse med chauffør nemlig klar til at køre dig hele vejen til din slutdestination. Og på hjemvejen er det naturligvis også en S-Klasse, som står for transporten tilbage til lufthavnen.

Bliver du placeret i midten af flyet, hvor der ingen vinduer er, har Emirates som det første flyselskab i verden udviklet virtuelle vinduer, så du kan se udsigten fra flyet gennem et real time-kamera. Også manden, der skal promovere det nye design, er et kendt navn fra bilscenen, nemlig tv-vært Jeremy Clarkson, kendt fra Top Gear.

Er du ikke lige i markedet efter egen suite, har selskabet også opgraderet sine business- og Economy faciliteter.

Første klasse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce