Vigtig sejr for SønderjyskE: Skabte luft til forfølgerne

Celina Hansen blev SønderjyskE's matchvinder med bl.a. fire mål i slutfasen. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Vigtig sejr for SønderjyskE: Skabte luft til forfølgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De lyseblåklædte håndboldkvinder fra SønderjyskE fik skabt afstand i toppen af tabellen. Sejren over Bjerringbro placerer holdet på en andenplads med fire point til nærmeste forfølger.

Aabenraa: En pointdeling så ikke umulig ud med 10 minutter tilbage af topkampen mellem SønderjyskE og Bjerringbro FH. Anfører for værterne, Celina Hansen, havde dog andre planer og var med fire mål i slutfasen stærkt medvirkende til, at sønderjyderne kunne vinde 29-26.

At der skulle være tvivl om kampens udfald, var ikke til at se i opgørets første 18 minutter. Kynisme i angrebsspillet og et forsvar, som i samarbejde med målvogter Dragana Petkovska gjorde livet svært for Bjerringbro, betød, at hjemmeholdet kunne komme foran med seks mål. Dét reagerede gæsternes træner på.

En timeout gav fornyet energi til Bjerringbro, hvilket var en væsentlig faktor til, at SønderjyskE ved pausen kun var foran med to mål.

Kampen i tal
Håndbold, 1.division, kvinder:SønderjyskE - Bjerringbro FH 29-26 (13-11)

SønderjyskE´s målscorere: Celina Hansen 7, Leonora Demaj 6, Fatos Kucukyildiz 5, Nina Bech 3, Ricka Gindrup 2, Emma Kiellberg 2, Sara Mitova 2 og Szabina Mayer 2

Kollektiv gav sejr

Gæsterne valgte efter pausen flere gange at spille syv mod seks, hvilket de tidligere i sæsonen har haft stor succes med. SønderjyskE-træner Olivera Kecmans tropper fulgte dog slagplanen og lukkede udeholdet godt af.

- Deres syv mod seks, som har fungeret godt for dem (red. Bjerringbro FH), fik vi simpelthen smadret med vores 5-1 forsvar. Det var de ikke forberedte på, hvilket man tydeligt kunne se. Vi var meget skarpere til at straffe deres fejl. Det var det, som gavnede os til sidst, sagde Olivera Kecman efter kampen.

At sejren kom i hus ved hjælp af en god holdindsats, var der ikke tvivl om. To spillere skilte sig dog ud fra mængden.

- Dragana Petkovska stod en rigtig fin kamp, og så er det uden tvivl Celina Hansen, som de sidste ti minutter viste anførermentalitet, tog ansvar og spillede to gange 30 minutter. Det bedste i dag var alligevel kollektivet. Alle havde perioder, som jeg kunne fremhæve, roste Olivera Kecman efterfølgende sit hold.

Alle mand til Horsens

Efter kampen blev tilskuerne opfordret til at tage turen med til holdets næste kamp, som spilles i Horsens. Et vaskeægte topopgør, hvor nummer et møder nummer to.

Begge hold med samme mål: at bringe sig længere foran konkurrenterne. Og for SønderjyskE måske at komme en smule tættere på Horsens.

Vigtig sejr for SønderjyskE: Skabte luft til forfølgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce