Valgtrailer stjålet og valgplakater fjernet

Nye Borgerliges valgtrailer i Aabenraa er sidst blevet set mandag aften. Foto: Jan Køpke Christensen

Valgtrailer stjålet og valgplakater fjernet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En politiker i Aabenraa Kommune har fået fjernet omkring 50 valgplakater, mens en anden har fået stjålet en valgtrailer.

Aabenraa: Valgkampen til kommunal- og regionsvalget den 21. november er i fuld gang, men for nogen er den lidt sjovere end for andre. Det kan Jette Julius Kristiansen (DF) og Jan Køpke Christensen, der er spidskandidat for Nye Borgerlige, tale med om.

- Jeg tjekkede mine valgplakater i søndags og kunne konstatere, at der manglede en masse. Jeg vil tro, at omkring 50 plakater er blevet fjernet, og det er primært i Aabenraa, siger Jette Julius Kristiansen.

Byrådskandidaten var onsdag ude og hænge 100 nye valgplakater op, og det er nogen, hun har måttet betale af egen lomme.

- Det koster mig omkring 3000 kroner, siger Jette Julius Kristiansen, der føler, at der er nogen, der går målrettet efter hendes plakater.

- Jeg føler, de går decideret efter mig, for på steder, hvor jeg har hængt sammen med en af mine kandidatkolleger, er det mine, der er blevet fjernet, siger Jette Julius Kristiansen, der ikke har meldt sagen til politiet.

- Men hvis det fortsætter, vil jeg da overveje at anmelde det, siger hun.

Et bud kunne være, at den er blevet kørt i havnen.
Jan Køpke Christensen, Nye Borgerlige
Valgplakater
Ifølge lokalpolitiet i Aabenraa bliver det betragtet som hærværk, hvis en fjernet valgplakat eksempelvis findes smadret i en grøft.Hvis de fjernede valgplakater derimod ikke dukker op igen, er der tale om tyveri, da de udgør en værdi.

Den forsvundne valgtrailer fra et havneområde i Aabenraa er tyveri. 

Trailer forsvundet

Jan Køpke Christensen har derimod været i kontakt med politiet. Det skyldes, at Nye Borgerliges valgtrailer, der stod på en privatlejet grund ved havneområdet i Aabenraa, er sporløst forsvundet.

- Tirsdag morgen var den væk, og det er vildt irriterende. Vi har indtil videre forgæves været ude at lede efter den, så et bud kunne være, at den er blevet kørt i havnen, siger Jan Køpke Christensen.

Jan Køpke Christensen anmeldte den forsvundne trailer, der har plakater med tre af Nye Borgerliges kandidater påsat, onsdag morgen, og han håber naturligvis, at den dukker op igen, inden valgkampen er slut.

- Så vi fortsætter med at lede efter den, siger han.

Det er ikke kun byrådskandidater fra højrefløjen, der bliver chikaneret under valgkampen. Jonas Haase, der er kandidat til byrådet i Aabenraa for Socialdemokratiet, har fået brændt en valgplakat af. Det har fået hans landsorganisation til at hænge 100 nye valgplakater op for ham i Aabenraa.

Valgtrailer stjålet og valgplakater fjernet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce