Udvalgsformand står fast: - Bowling er kommercielt

Lars Kristensen (V), formand for kultur- og fritidsudvalget, er urokkelig. Grænsebowling er kommerciel. Arkivfoto: Jacob Schultz

Udvalgsformand står fast: - Bowling er kommercielt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Juraen er helt på plads, når kultur- og fritidsudvalget betragter Grænsebowling som et kommercielt foretagende, selvom der ikke er nogen offentlig åbningstid, og de faste brugere er Ældre Sagen og Bov IF Bowling. Det fastslår formand Lars Kristensen (V).

Aabenraa: Der er ikke enighed i den borgerlige lejr om fremtiden for Grænsebowling i Kruså.

Kultur- og fritidsudvalget, der har venstremanden Lars Kristensen som formand, yderligere et venstremedlem, samt en DF'er og en SP'er som borgerligt islæt, får nu en sag i byrådet, hvor De Konservative, som ikke er repræsenteret i udvalget, vil have ændret på den forudsætning, at bowlinghallen er kommerciel og derfor ikke kan modtage tilskud.

Lars Kristensen - der som den konservative idémand, Jan Riber Jakobsen, er bosiddende i grænselandet - fastslår, at det ikke er ham og udvalget, der hjælper til med at lukke for bowlingen. Den beslutning har Grænsehallerne selv taget, fordi økonomien er dårlig.

Vi har tjekket igen-igen

Kunne du ikke have været foreningernes mand og sagt, "vi må finde en løsning, hvor de ikke skal lukke bowlingen"?

- Vi har tjekket det endnu engang, og chefjurist Claus Hansen har endnu engang bekræftet, at vi ikke må give tilskud til bowlingdelen, som er at betragte som en kommerciel del. Hvor gerne jeg end vil lave om på lovgivningen, så kan jeg ikke, siger Lars Kristensen.

Kan du forstå, folk kan have svært ved at forstå, det er kommercielt, når vi snakker Ældre Sagen og Bov IF-bowlere, og der ikke er nogen offentlig åbningstid?

- Jeg ved ikke, om man kan længere, men indtil for nylig har man kunnet ringe og sige, man gerne vil komme en bestemt dato med 20 mand for at bowle og have noget spise og drikke. Det er kommercielt. Det er den måde, de har kørt det på.

Udvalgsformand står fast: - Bowling er kommercielt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce