Teaterforening vil charme sig ind på ungdommen

Sophie Villsen fra Mungo Park præsenterer den kommende sæson og giver smagsprøver på forskellige teater-genrer tirsdag aften. Foto: Mungo Park

Teaterforening vil charme sig ind på ungdommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdag aften præsenterer Teater i Aabenraa den kommende sæsons forestillinger for publikum ved et arrangement med indlagte overraskelse og gratis drinks. Foreningen går nye veje for at få ungdommen i tale. De gamle travere er sendt ud på et sidespor.

AABENRAA: Den lokale teaterforening vil gerne have forestillingerne ud til en langt bredere kreds, end det hidtil har været tilfældet. Derfor er repertoiret i den kommende sæson langt mere alsidigt og ungdommeligt, end det plejer at være. Forestillingerne flytter også rundt til nye lokaliteter - blandt andet tages NygadeHuset og biblioteket i Aabenraa i brug som spillesteder.

Men når Teater i Aabenraa tirsdag aften klokken 19.30 præsenterer repertoiret for den kommende sæson, foregår det dog i de vanlige teateromgivelser i Sønderjyllandshallen.

Foreningen har fået Sophie Villsen, som er souschef på teatret Mungo Park i Kolding, til at kigge forbi og kæde det hele sammen. Hun akkompagneres af pianisten Torben Johnsen fra Aabenraa, når hun giver små smagsprøver på de forskellige genrer.

Bagefter er der koncert i foyeren med den engelske musiker Carl King, der er bosat i Løjt. Det er der en helt bestemt grund til, men den vil teaterforeningens formand, Allan Bruun, først afsløre tirsdag aften.

Appetitvækker
  • Den kommende teatersæson i Aabenraa er noget anderledes, end den plejer. Tirsdag aften den 14. maj klokken 19.30 præsenterer Teater i Aabenraa den kommende vinters forestillinger ved et arrangement i Sønderjyllandshallen.
  • Det er gratis adgang, tilbud på biletter, gratis drinks og ekstra koncert med Carl King til publikum.

Billige biletter

Publikum vil denne aften få mulighed for at anskaffe sig ekstra billige billetter til vinterens forestillinger. Man kan nemlig købe billet til fire forestillinger og kun betale for de tre.

Teater i Aabenraa har også særlige tilbud til unge under 25 år i håb om at få flere af byens unge til at benytte sig af muligheden for at se teaterforestillinger i hjembyen.

- Vi tog fat på det allerede i fjor ved at lægge en enkelt forestilling på gymnasiet, og i år går vi videre med at tiltrække ungdommen, siger Allan Bruhn, der er formand for Teater i Aabenraa.

Derfor er repertoiret ikke så meget præget af de gamle klassikere, som det tidligere har været.

- Vi er nødt til at hoppe ud i det og prøve at tiltrække nogle yngre, men samtidig får vores stampublikum også mulighed for at se noget, de ikke er vant til, siger Allan Bruhn.

Teaterforening vil charme sig ind på ungdommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce