Svømmehaller beder om hjælp til at blive bedre

I Rødekro Svømmehal har der tidligere været arrangeret far/søn-svømning. Et initiativ, der måske kunne bruges andre steder. Aktiv Aabenraa tager imod alle idéer. Arkivfoto: Jacob Schultz

Svømmehaller beder om hjælp til at blive bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aktiv Aabenraa, som de tre svømmehaller i Rødekro, Bov og Tinglev hører under, har sat undersøgelse i gang for at give brugerne det bedst mulige tilbud. Leder opfordrer til deltagelse.

Aabenraa: Hvorfor bruger du ikke svømmehallen? Og hvis du gør: Hvad kan blive bedre? Er der nogle aktiviteter, du savner?

De tre kommunale svømmehaller i Rødekro, Bov og Tinglev er i år blevet samlet under én hat i Aktiv Aabenraa. Nu er den kommunale organisation så gået i gang med at finde ud af, hvad der kan gøres for at give brugerne det bedst mulige tilbud og få endnu flere aktiviteter ind i hallerne.

Derfor er der blevet lavet to forskellige undersøgelser - en til unge og en til voksne - som man kan finde på www.aktivaabenraa.dk

- Vi har brug for hjælp, hvis vi skal have tingene til at lykkes. Så jeg vil opfordre både nuværende brugere og ikke brugere til at gå ind og svare, siger Pia Paustian, der er leder af Aktiv Aabenraa.

Tinglev halter bagefter
Mens der er travlt i svømmehallerne i både Rødekro og Bov, så kniber det i Tinglev, efter svømmebadet hér var lukket et halvt år på grund af renovering. Det har betydert at den lokale svømmeklub stort set er gået i sig selv, så Aktiv Aabenraa håber, undersøgelsen kan hjælpe med svar på, hvordan der også her kan blive høj aktivitet.Der er præmier på højkant til deltagerne i undersøgelsen.

Frivillige søges

Undersøgelsen skulle gerne være med til at give et svar på, hvordan kapaciteten i svømmehallerne kan udnyttes bedst muligt.

- Vi spørger også, om der er aktiviteter, folk kunne tænke sig, som vi ikke har i dag, forklarer Pia Paustian, der tillige har fået et spørgsmål ind om, hvorvidt man har lyst til eventuelt at hjælpe til eller på anden måde være frivillig:

- Det kan vi så gå videre til de lokale foreninger med, for alt det her skal jo ske i samarbejde med lokalsamfund, foreninger og skoler.

De to undersøgelser løber frem til den 27. august, men har Aktiv Aabenraa ikke fået det ønskede antal svar her, så kan det ifølge Pia Paustian sagtens tænkes, at de får en uge mere.

Svømmehaller beder om hjælp til at blive bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce