Slut med genbrug på Lille Kolstrup

Formand Jutta Sennels fortæller, at der er enighed i bestyrelsen om at lukke Lille Kolstrup Genrbug. Arkivfoto: André Thorup.

Slut med genbrug på Lille Kolstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En enig bestyrelse har besluttet at lukke Lille Kolstrup Genbrug. Tiden var inde til at stoppe, siger formand Jutta Sennels.

AABENRAA: Omsætningen er faldende og udlejeren har andre planer med området.

Det er baggrunden for, at foreningen bag Lille Kolstrup Genbrug har valgt, at tiden er inde til at lukke butikken.

Det sker ved udgangen af august, og indtil da er priserne i butikken sat et nøk nedad.

- Det er os selv, der har opsagt lejeaftalen, men det sker blandt andet, fordi Coop, der ejer lokalerne, er ved at sælge dem videre, fortæller Jutta Sennels, der er formand for Lille Kolstrup Genbrug.

- Det falder sammen med, at vi, der står bag butikken, er enige om, at det er ved at være på tide at stoppe. Lille Kolstrup Genbrug har eksisteret i ti gode år, men nu må det være slut, siger formanden.

Det er Luthersk Mission og menigheden omkring Sct. Nicolai Kirke, der har stået bag Lille Kolstrup Genbrug sammen med Alpha Danmark.

Det er os selv, der har opsagt lejeaftalen, men det sker blandt andet fordi, Coop, der ejer lokalerne, er ved at sælge dem videre.
Jutta Sennels, formand for Lille Kolstrup Genbrug.

Fakta-butikken

Coop, der har drevet Fakta-butik fra naboejendommen, der har facade mod Løgumklostervej, kan ikke fortælle, hvad det er for planer, der er for den snart forhenværende genbrugsbutik.

- Vi har indledt en betinget salgsaftale med en køber omkring ejendommen. Hvem køberen er, kan vi ikke sige, før salget er på plads, lyder det fra informationsdirektør hos Coop, Jens Juul Nielsen.

Han fortæller også, at det ikke er Coop, der ejer den nu tomme Fakta-butik.

Slut med genbrug på Lille Kolstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce