Skole går på jagt efter ny leder

Morten Heilmann Sørensen har siden årsskiftet været lånt ud fra Lyreskovskolen til Tinglev Skole. Arkivfoto: Claus Thorsted

Skole går på jagt efter ny leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I løbet af sommerferien bliver stillingen som leder af Tinglev Skole slået op. Efter et halvt år med konstitueret leder skal der nu en fastansættelse til.

Tinglev: Bylderup Skole, Hjordkær Skole, Hærvejsskolen, Stubbæk Skole, Tinglev Skole.

Udskiftningen af skoleledere på Aabenraa Kommunes folkeskoler har været stor dette forår, og i det puslespil valgte skolechef Lars Borst Hansen tidligt i forløbet at sparke opgaven med at finde en ny leder til Tinglev Skole til hjørne.

Her var Morten Heilmann Sørensen, viceskoleleder fra Lyreskovskolen, sat ind på posten som konstitueret skoleleder, så intet hastede.

Nu er der styr på Bylderup, Hjordkær og Stubbæk, mens en afklaring på Hærvejsskolen er lige på trapperne, og det har fået Lars Borst Hansen til at vende blikket mod Tinglev.

Klar til oktober

- Man kan jo ikke blive ved med at have en konstitueret leder, så vi har fået nedsat et ansættelsesudvalg, og stillingen bliver slået op i løbet af sommerferien, forklarer skolechefen, der planlægger at holde ansættelsesamtaler i august og forventer, at den nye skoleleder vil kunne begynde 1. oktober.

Morten Heilmann Sørensen trådte ved årsskiftet til i stedet for Pia Diabelez, der kort før jul indgik en frivillig fratrædelsesaftale.

I februar fik Tinglev Skole sammen med Hjordkær Skole en tillægsbevilling af byrådet på næsten seks millioner kroner til nedskrivelse af gæld, så en ny skoleleder begge steder fik muligheden for økonomisk at kunne begynde på en frisk.

Skole går på jagt efter ny leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce