Skidt start: SønderjyskE taber den første af tre kvalifikationskampe

SønderjyskEs håndbolddamer tabte den første af tre kvalifikationskampe mod undertippede Bjerringbro. Cheftræner Olivera Kecman var forståeligt nok ikke særlig tilfreds med resultatet. Hun trøster sig dog med, at der er endnu to kampe til at rette op på scoren. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Skidt start: SønderjyskE taber den første af tre kvalifikationskampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskEs kvinder i 1. division var få minutter fra at hente en sejr hjem i en uskøn kamp mod undertippede Bjerringbro. Den anden kamp af i alt tre spilles onsdag i Bjerringbro.

Aabenraa: SønderjyskEs håndboldkvinder fik ikke den start på kvalifikationskampene i 1. division, som spillerne med cheftræner Olivera Kecman havde håbet på, og faktisk regnet med. For ganske som Bjerringbro FHs træner Jesper Bangshøi havde varslet, så "drillede" udeholdet efter bedste evne, og det var mere end godt var. Sønderjyderne tabte således knebent med 25:26.

Resultatet er dog ingenlunde et retvisende billede af kampen som helhed, for den blev en uskøn affære set med sønderjyske øjne.

Lige fra start halsede holdet nemlig efter Bjerringbro, hvis spillere virkede mere skarpe, både i spil-opbygningen og i afslutningerne. Dette på trods af at hjemmeholdet var udråbt til favorit inden kampen. Endda af Bjerringbros egen træner, Jesper Bangshøj.

Det må retfærdigvis tilføjes, at SønderjyskEs kvinder ikke just havde heldet med sig den dag i Arena Aabenraa, der trods gratis adgang lige sneg sig op på godt 450 tilskuere, hvoraf de 30 endda var fra Bjerringbro.

For ofte blev der skudt forbi - og ellers var det stolpe ud. Læg dertil nogle dommerkendelser der gik sønderjyderne imod, og så nytter den lyseblå rutine altså ikke en døjt.

Ikke farlige nok

Cheftræner Olivera Kecman var da også hård i sin vurdering af kampen.

- Vi er ikke farlige nok - hverken i tempo eller angrebsmæssigt. Vi spiller ikke for hinanden, og der er for få, der tør at tage ansvar. Desuden brænder vi rigtig mange chancer. Det er typisk os, når det ikke fungerer, lød det fra cheftræneren, der dog har tiltro til at holdet kan rette op på scoren i de næste to kampe.

For allerede onsdag d. 17. april, tørner de lyseblå ud igen mod Bjerringbro - i Bjerringbro - i den anden af tre kvalifikationskampe om at komme med i slutspillet til håndbold-ligaen. Sidste - og måske afgørende kamp - spilles så igen på hjemmebane 2. påskedag.

For SønderjyskE har en klar ambition om igen at blive ligahold, mens Bjerringbro FH ikke i samme grad har stræbt efter at rykke op. Det er således første gang at midtjyderne er med i oprykningsspillet.

SønderjyskE fik første kontakt til Bjerringbro ved stillingen 5:5 efter tolv minutter inde i kampen. Men herefter var det op ad bakke for de lyseblå, der kampen igennem skulle bruge kræfter på at indhente både tre- og fire-måls forspring.

Spillere under pres

Dette satte spillerne under pres, hvilket udmøntede sig i fejl og unødige udvisninger.

Først i kampens sidste minutter så det ud til at SønderjyskE mod alle odds skulle hente sejren hjem, ved stillingen 25:24. Bjerringbro svarede dog klogt igen, mens de lyseblå på ny var uheldige foran Bjerringbros målvogter. Derefter viste tavlen lige pludselig 25:26. Med to sekunder tilbage kunne træner Jesper Bangshøj endda trække en time-out, og dermed lade spillerne tage et fortjent forskud på jubelscenerne.

Skidt start: SønderjyskE taber den første af tre kvalifikationskampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce