Se video: Hjordkær-træner var meget glad efter sejren over AGF

Oldboysholdet fra Hjordkær var helt oppe og køre efter sejren over AGF og takker her publikum for at komme og bakke dem op under kampen.Foto: Mette Christine Schulz

Se video: Hjordkær-træner var meget glad efter sejren over AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Semifinalekampen i pokalturneringen mellem oldboysholdene fra Hjordkær og AGF blev mere spændende end alle havde turdet håbe på inden. Kampen endte i straffesparkkonkurrence, hvor det lokale hold vandt 7-6 efter, at den tidligere Superliga-spiller Thomas Thorninger brændte.

Hjordkær: Der var lagt op til en folkefest på Hjordkær Stadion søndag eftermiddag, da det lokale oldboyshold skulle møde AGF på hjemmebane i semifinalen i pokalturneringen.

Hoppeborg og skumfiduser til børnene, og øl og grillpølser til de voksne trak mellem 150 og 200 til stadion for at heppe på de lokale fyre, som inden kampen så ud til at skulle ud på en umulig opgave.

Men holdet overraskede både dem selv og alle andre på stadion ved at spille lige op mod AGF, som havde den tidligere Superliga-spiller Thomas Thorninger med på holdet.

- Jeg synes, vi styrede kampen fra start til slut. Der var lige lidt pres på i starten af kampen, men jeg synes, vi får spillet bredt og får presset dem i hele kampen. Vi har kæmpe chancer igennem hele kampen, og det er det, der fungerer. Vi er måske også i lidt bedre form end de er, sagde træner for Hjordkær, Per Grave, efter kampen.

Profil skød forbi målet

Den ordinære kamp endte 2-2 efter, at Hjordkær fik udlignet kort før kampens slutning, og så ventede en straffesparkkonkurrence med fem spark til hver.

Holdene fulgtes ad til stillingen 6-6, hvor Thomas Thorninger skulle skyde for AGF. Jublen brød løs på stadion, da han skød forbi målet, og nu var det op til den sidste Hjordkær-spiller at hive sejren frem. Det gjorde han, og så lød der et brøl på stadion.

- Jeg havde inden kampen ikke turdet tro på, at det her kunne lade sig gøre, men i løbet af kampen kunne jeg mærke, at der faktisk var noget at hente her. Jeg ville lyve, hvis jeg siger, at jeg synes, det er fortjent, at den ordinære kamp ender 2-2, for jeg synes, vi kunne have været foran meget mere i løbet af kampen. Men sådan er det. Det er fodbold. Vi slog dem jo alligevel, og det er jo godt nok, fortæller træner Per Grave, som også afslører, at han var nervøs under straffesparkkonkurrencen.

- Selvom det kun er oldboys, så er man hamrende nervøs. Er du tosset mand, jeg står her og sitrer helt. Det er bare fedt, smiler han stort.

Nu venter finalen i pokalturneringen i jyllandsserien for holdet fra Hjordkær.

Se video: Hjordkær-træner var meget glad efter sejren over AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce