Så lykkedes det: Enke fik solgt sin mands livsværk

Conny Monfeldt Hansen har gennem hele forløbet ladet Kaj Glochau udtale sig på Sønderjyske Turistfarts vegne, men hun siger i en pressemeddelse, at hun er glad for, at der er fundet en seriøs og kompetent køber. Arkivfoto: Bo Nielsen

Så lykkedes det: Enke fik solgt sin mands livsværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Agerskov Turistfart overtager ved årsskiftet alle aktiver i Sønderjyske Turistfart, som stifterens enke satte til salg i foråret.

Aabenraa: I maj satte Conny Monfeldt Hansen sin mands livsværk til salg. Efter hans pludselige død i februar 2016 stod hun alene tilbage med ansvaret for Sønderjyske Turistfart, og nu er det så lykkedes hende at finde en køber.

Tirsdag kunne selskabets revisor, Kaj Glochau fra EY i Aabenraa, fortælle, at Agerskov Turistfart ved årsskiftet overtager alle aktiver.

- Det er en rigtig god udgang på en rigtig træls situation, siger han om det faktum, at den tidligere konkurrent ikke blot overtager de fem busser, kundekartoteket og ordrebeholdningen. Sønderjyske Turistfart, der har eksisteret i mere end 35 år, kommer også til at køre videre under eget navn med de samme chauffører, ligesom basen fortsat vil være på Industrivej i Aabenraa.

- Dermed er der ingen aktiver tilbage i selskabet, så nu er der kun tilbage at få det afviklet, forklarer Kaj Glochau.

Fra Aabenraa til Tinglev
Sønderjyske Turistfart har ud over turistkørsel også kørt handicapkørsel med Fjordskolens elever. Den kontrakt udløb imidlertid i sommer, hvor den nye udbyder, Handicap Befordring AS, tilbød medarbejderne at følge med. I første omgang stadig med Industrivej i Aabenraa som base.Her er man imidlertid flyttet fra nu. Handicap Befordring, der siden har skiftet navn til HB-Care, er for nylig fusioneret med Dantrafik i Tinglev og har derfor rykket alle aktiviteter til Mads Clausens Vej dér.

En ny stemme i telefonen

For Johnny Andersen, medejer af Agerskov Turistfart, var det naturligt at kigge mod Aabenraa, da det kom frem, at Conny Monfeldt Hansen ønskede at sælge. På trods af, at de to selskaber på papiret har været konkurrenter, har man altid haft et godt samarbejde, hvor man har kunnet trække på hinandens busser og chauffører, når der har været brug for det.

- Det er fint, at vi kan udvide kundekredsen lidt, og der vil være en god synergieffekt i det for os, siger Johnny Andersen.

Han understreger dog, at der ikke bliver den store forandring for kunderne:

- Det eneste kan være, at der er en anden stemme i telefonen, når man ringer. Vi har ingen planer om at flytte aktiviteterne fra Industrivej.

Agerskov Turistfart vil med købet af Sønderjyske Turistfart råde over 16 busser og seks taxaer.

Så lykkedes det: Enke fik solgt sin mands livsværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce