Rikke Nielsen sætter gang i Lykkeligaholdet i Aabenraa

Håndboldhold for børn, der på grund af et handicap ikke kan spille med på et almindeligt hold. SønderjyskE-spillere er trænere. Foto: Chresten Bergh

Rikke Nielsen sætter gang i Lykkeligaholdet i Aabenraa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag starter Lykkeligaholdet i Aabenraa officielt. Holdets igangsætter, Rikke Nielsen, kommer til byen for at fortælle om projektet.

AABENRAA: Lørdag 13. januar er en særlig dato for handicappede børn i Aabenraa. Det er nemlig den officielle startdag for Lykkeligaholdet, og i den forbindelse kommer holdets igangsætter, tidligere landsholdsspiller Rikke Nielsen, til byen for at fortælle om projektet. For at være med til den officielle start.

Det sker i forbindelse med SønderjyskE's opgør mod Hadsten i håndboldkvindernes 1. division - et opgør, der begynder kl. 15.30 i Arena Aabenraa.

- Rikke Nielsen kommer til Aabenraa for at fortælle om projektet, og i den forbindelse vil vi gerne invitere alle, der måtte være interesseret, til både lidt lykkeligatræning og til at se 1. divisionsholdets kamp bagefter, siger Olivera Kecman, der ud over at være træner for divisionsholdet også er med til at træne de handicappede børn på Lykkeligaholdet.

Lykkeligaholdet i Aabenraa
Lykkeligaholdets officielle start sker lørdag kl. 14-15 i Arena Aabenraa.Her vil holdets igangsætter, tidligere håndboldlandsholdsspiller Rikke Nielsen, tale om projektet.

Børnene og deres forældre, der deltager i arrangementet, bliver inviteret til at overvære SønderjyskE's opgør mod Hadsten i håndboldens 1. division efterfølgende.

Lykkeligaholdet træner i Arena Aabenraa hver mandag kl. 17.15-18.15. Første gang mandag 22. januar.

Træning hver mandag

Lykkeligaholdet træner fast hver mandag i Arenaen, og hver gang er det Olivera Kecman og to af SønderjyskE-spillerne, der lægger programmet. Plus en masse hjælpere.

- Og det er helt så imponerende mange frivillige, der er, siger en begejstret Olivera Kecman.

SønderjyskE-træneren håber, at Lykkeligaholdet kan samle 14-16 spillere i alt, og efter forårets træning skal lykkeligaholdene til et stort stævne i Aalborg i juni.

Lykkeligaholdet er, som skrevet, startet af Rikke Nielsen, hvis egen datter er handicappet. Hun har sat det i gang, fordi det er småt med idrætstilbud til handicappede børn.

- Der findes en del for handicappede over 16, men altså ikke til børn. Det gør dette initiativ noget ved, siger Olivera Kecman.

Rikke Nielsen sætter gang i Lykkeligaholdet i Aabenraa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce