Præst vender hjem til rødderne

Den nye præst i Rise Sogn hedder Robert Bonde Hansen. Privatfoto

Præst vender hjem til rødderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rise Sogn har fået ny præst, og det er én, der kender området rigtig godt.

Rise: - Min kone og jeg var enige om, at vi gerne ville tilbage til Jylland, og så er der jo nogle søde mennesker i Rise Sogn.

Rise Sogn har fået ny præst, og valget er faldet på den 38-årige Robert Bonde Hansen, der dermed bogstaveligt talt vender hjem. Robert Bonde Hansen er nemlig opvokset i Rødekro, og han er student fra Aabenraa Statsskole.

- Det bliver rart at komme tilbage og i gang, og jeg glæder mig, siger Robert Bonde Hansen, der er gift med Pernille og sammen har de Thomas, der er to år.

Den nye præst i Rise Sogn er uddannet som teolog på Aarhus Universitet, hvor han også har undervist. Han har også taget en ph.d i teologi på universitetet i Smilets By. De sidste seks år har han dog været sognepræst i Ryslinge Sogn på Fyn, men nu vender han hjem til rødderne. Han tiltræder i sit nye job 1. november og bliver indsat søndag den 4. november klokken 13.00 i Rise Kirke.

Meget tilfredse

I Rise Sogn glæder man sig også til, at Robert Bonde Hansen træder op på prædikestolen.

- Vi havde forholdsvis mange ansøgere, og vi er meget tilfredse med valget af Robert Bonde Hansen, siger Johannes P. Christensen, der er formand for menighedsrådet i Rise Sogn.

Robert Bonde Hansen afløser Helle Domino som præst i Rise Sogn.

Præst vender hjem til rødderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce