Præst går alternative veje: Tilbyder ægteskabet et servicetjek

Præst Robert Strandgaard Andersen er parat til at tilbyde ægteskabswellness. Arkivfoto: Søren Gylling

Præst går alternative veje: Tilbyder ægteskabet et servicetjek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knirker det lidt i ægteskabet eller parforholdet, så er præsten i Hjordkær klar med et godt tilbud.

Hjordkær: Ægteskabswellness - syv dates for par. Sådan lyder overskriften på et nyt tilbud, som præsten i Hjordkær er klar med, og det er målrettet alle par, som gerne vil vokse tættere sammen og for nogen måske undgå en truende skilsmisse.

- Det er et koncept, som kommer fra England, og målet er at hjælpe folk med at få et rigtig godt ægteskab, siger præsten i Hjordkær Sogn, Robert Strandgaard Andersen, der gerne vil slå fast, at der ikke er tale om parterapi.

Syv dates for par er syv aftener, hvor man sammen med sin ægtefælle eller partner sidder og spiser et lækkert mål tid, og det kommer til at foregå i konfirmandstuen i Hjordkær. Efterfølgende er der oplæg og samtale mellem ægtefællerne, og det er et kursus, som giver gode redskaber og sætter tanker i gang.

- Det er et servicetjek ligesom med ens bil. Min kone og jeg har været på et lignende kursus, hvor vi fik rettet nogle ting ind, siger Robert Strandgaard Andersen.

Vi har tre tilmeldte par lige nu, og hvis det bliver en succes, så vil det blive gentaget.
Robert Strandgaard Andersen, sognepræst

Må ikke blive for stort

Det er sognepræst Robert Strandgaard Andersen og hans hustru Birthe, der sammen med organist og kirke- og kulturmedarbejder Christa Meilandt og hendes mand Evald, der holder kurset, og den første date vil være torsdag den 12. september.

- Kurset er for alle par. Ikke kun for dem med store problemer, men også for dem, der gerne vil ruste deres ægteskab til fremtiden, siger Robert Strandgaard Andersen.

Hver date har et emne, og de er opbyg et solidt fundament, kunsten at kommunikere, konfliktløsning, tilgivelsens kraft, familiens indflydelse, et godt sexliv og kærlighed i praksis.

- Planen er, at vi skal være mellem otte og ti par. Det må ikke blive for stort. Vi har tre tilmeldte par lige nu, og hvis det bliver en succes, så vil det blive gentaget, siger Robert Strandgaard Andersen.

Det koster omkring 200 kroner pr. par pr. date, og det inkluderer mad, som bestilles udefra.

- Det er første gang, vi gør det. Vi glæder os rigtig meget, og jeg er glad for, at vores organist er med på holdet, for hun har prøvet det før, siger Robert Strandgaard Andersen.

Præst går alternative veje: Tilbyder ægteskabet et servicetjek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce