Panbo underkendte arena-redegørelse

Christian Panbo (S), medlem af kultur- og fritidsudvalget, mener, at arena-redegørelsen skulle være lavet af en jurist "uden for huset". Arkivfoto: Claus Thorsted

Panbo underkendte arena-redegørelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kultur- og fritidsudvalget og formand Lars Kristensen (V) har taget en redegørelse om motionscentret i Arena Aabenraa til efterretning, men den var socialdemokraten Christian Panbo ikke med på.

Aabenraa: Kultur- og fritidsudvalget har indhentet en redegørelse hos bestyrelsen for den erhvervsdrivende fond, som driver Arena Aabenraa, efter fonden begyndte at drive motionscenter fra årsskiftet. Kommunens chefjurist, Claus Hansen, har slået fast, at tilbuddet er lovligt, men alligevel vil den debat, centret har skabt, give anledning til ændringer.

De vilkår, man udbød driften af motionscentret på til kommercielle aktører, blev nemlig både kritiseret fra politisk hold og af flere af de centre, som var i spil til at byde ind.

- Bestyrelsen har lagt op til, at centret senest i efteråret 2019 skal i nyt udbud, og i den forbindelse vil man måske se på, om det skal ske en smule anderledes end sidste gang, siger Lars Kristensen (V), der er formand for kultur- og fritidsudvalget og én af byrådets to udpegede repræsentanter i arenaens bestyrelse.

Hvis man skal have en redegørelse om slags - og som bliver diskuteret i et politisk udvalg - skal den være neutral og lavet af en jurist uden for huset.
Christian Panbo (S), medlem af kultur- og fritidsudvalget.

Utilfreds socialdemokrat

- Det er synd, at der har været tvivlsspørgsmål i korrespondancen. Kan man få lidt mere styr på det næste gang, er det rigtig fint, understreger udvalgsformanden.

- Jeg har så også læst mig til i JydskeVestkysten, at man vil snakke med de øvrige motionscentre om et svømmetilbud, og det er et godt skridt på vejen, tilføjer Lars Kristensen.

Mens udvalgsformand Lars Kristensen ikke mener, der er brug for akutte ændringer i strukturen for motionscentret, og derfor tog Arena Aabenraas redegørelse til efterretning på tirsdagens udvalgsmøde, som forvaltningen havde indstillet, forholdt det sig anderledes med udvalgsmedlem Christian Panbo (S).

- Hvis man skal have en redegørelse om den slags - og som bliver diskuteret i et politisk udvalg - skal den være neutral og lavet af en jurist uden for huset, siger Christian Panbo.

Panbo underkendte arena-redegørelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce