Panbo protesterer over håndboldbesparelser

Christian Panbo (S) er imod et forslag om at skære i støtten til SønderjyskE. Arkivfoto: Claus Thorsted

Panbo protesterer over håndboldbesparelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er et udtryk for bagvendt økonomisk tankegang, når et flertal i kultur- og fritidsudvalget foreslår at spare på sponsorbidraget til SønderjyskE, mener Christian Panbo. Håndboldkvinderne bør netop få hjælp, mens de kæmper for oprykning, mener han.

Aabenraa: Christian Panbo (S) står som den eneste i kultur- og fritidsudvalget ikke bag de foreslåede besparelser frem mod næste budgetlægning.

Udvalget har fundet spareforslag for i alt 1,185 millioner kroner, hvoraf 264.000 foreslås taget fra en sponsoraftale med SønderjyskE. Det er særligt det forslag om at skære i støtten til håndboldkvinderne, der skærer i øjnene.

- Det er jo bagvendt økonomisk tankegang forstået på den måde, at hvis håndboldpigerne var rykket op, så kunne vi måske have sparet på sponsorstøtten. Når man spiller i den bedste række, så kan man tiltrække flere sponsorer og få flere indtægter fra eksempelvis tv-transmission, og så behøver de måske ikke så meget fra kommunens side. Der kunne vi så have kigget på det. Når det så ikke lykkedes, som det desværre ikke gjorde, nytter det jo ikke noget at spare. For det er nu, de har brug for hjælpen, siger Christian Panbo.

Lige som udvalgsformand Lars Kristensen (V), som dog stemte for forslagene, mener han, at det er et forkert signal at sende.

- Det er et forkert signal over for byen, over for den nye hal, vi har bygget, og over for sponsorerne. Tankegangen er helt forkert, siger han.

Han er i øvrigt imod hele tanken om overhovedet at finde besparelser for den ene procent af udvalgets budget - det såkaldte omprioriteringsbidrag.

- Det er så lidt kreativt, og vi kunne bruge vores tid meget bedre end at sidde og lave noget så fjollet som det her. Kommunen har jo penge nok i kassen, siger Christian Panbo.

Det er et forkert signal over for byen, over for den nye hal, vi har bygget, og over for sponsorerne.
Christian Panbo.

Panbo protesterer over håndboldbesparelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce