Ny træls tur venter SønderjyskE: Sjællandske hold driller

Emma Kiellberg er en af de spillere, der giver SønderjyskE problemer i øjeblikket. Kiellberg har ondt i sin ene skulder og deltager af den grund kun i forsvarsdelen. Arkivfoto: Claus Thorsted

Ny træls tur venter SønderjyskE: Sjællandske hold driller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE's 1. divisionskvinder skal endnu en tur til Sjælland. Senest gav det et overraskende nederlag.

AABENRAA: De sjællandske hold har det med at drille håndboldspillerne fra SønderjyskE.

Således også lørdag eftermiddag, da det Aabenraa-baserede hold meget skuffende måtte tage fra Ringsted uden point.

Tirsdag aften skal sønderjyderne endnu en tur over Storebælt - denne gang er destinationen Roskilde, som tidligere har givet 1. divisionsholdet fra Aabenraa problemer.

Det forventer træner Olivera Kecman også vil ske denne gang - ikke mindst fordi sønderjyderne stadig er plaget af skader. Senest er bagspilleren Caroline Rasmussen trukket ud af holdet af den grund, og bagspilleren Emma Kiellberg deltager kun i forsvarsarbejdet. Problemer med den ene skulder gør, at hun ikke kan skyde.

Omvendt håber Olivera Kecman, at SønderjyskE måske kan spille lidt mere frit, for med nederlaget i Ringsted er førstepladsen et urealistisk mål.

- Det var den nok også før kampen mod Ringsted, men med nederlaget lørdag er førstepladsen helt væk, fastslår SønderjyskE-træneren og fortsætter:

- Forhåbentligt kan det få nogle af vores spillere til at slappe en smule af spændingsmæssigt, siger hun.

Fysisk stærk modstander

Mod Roskilde forventer Kecman en kamp, der vil teste sønderjyskes fysiske formåen. Sjællændernes placering i den nederste halvdel skal man ikke lade sig narre af, for Roskilde har et fysisk stærkt hold, mener SønderjyskE-træneren.

- Roskilde burde ligge bedre til i tabellen. Før sæsonen begyndte, forventede jeg, at de ville spille med om i hvert fald de fire øverste pladser, siger Olivera Kecman.

Der er kampstart i Roskilde kl. 19.30 tirsdag aften.

Ny træls tur venter SønderjyskE: Sjællandske hold driller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce