Ny skoleleder i Sønderjylland fortsætter på sin skole

Som skoleleder på Tinglev Skole ser Morten Heilmann Sørensen især frem til at involvere skolen endnu mere i lokalsamfundet. Det var var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Morten Heilmann Sørensen som ny leder på Tinglev Skole. PR-foto

Ny skoleleder i Sønderjylland fortsætter på sin skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

38-årige Morten Heilmann Sørensen skifter sin midlertidige stilling som konstitueret skoleleder ud med en fast stilling som skoleleder.

Tinglev: Det bliver et kendt ansigt, der fortsat sidder på skolelederens stol på Tinglev Skole, meddeler Aabenraa Kommune.

38-årige Morten Heilmann Sørensen skifter nemlig sin midlertidige stilling som konstitueret skoleleder ud med en fast stilling som skoleleder.

1. januar blev han ansat som konstitueret skoleleder, da tidligere skoleleder Pia Diabelez fratrådte. Før tiden på Tinglev Skole var Morten Heilmann Sørensen afdelingsleder på Lyreskovskolen.

- Størrelsen på Tinglev Skole er noget, der passer mig. Jeg havde cirka samme antal elever under mig, da jeg var afdelingsleder i Bov. Jeg glæder mig til at komme i gang, og det er virkelig et spændende job, hvor jeg forhåbentlig kan bidrage med mit syn på, hvordan man driver en god skole, siger han og fortsætter:

- Jeg kender jo allerede elevflokken og personalet, og der er en rigtig god stemning på skolen, som vi skal arbejde videre med.

Skolen og lokalsamfundet

Som skoleleder på Tinglev Skole ser Morten Heilmann Sørensen især frem til at involvere skolen endnu mere i lokalsamfundet.

- For mig at se er det altafgørende, at en skole kan være en stor, betydelig del af lokalsamfundet. Med 330 elever på Tinglev Skole og elever på både den tyske efterskole samt den tyske skole er der mange skolebørn i Tinglev By hver eneste dag. Så mit håb er, at både ledelse, medarbejdere og elever kan fylde endnu mere i lokalsamfundet, end de gør i dag, siger den nye skoleleder.

Morten Heilmann Sørensen bor i Flensborg med Laila, som han har fire sammenbragte børn med.

Ny skoleleder i Sønderjylland fortsætter på sin skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce