Mindeord om lærer Pernille Bork Steffensen: Der bliver stille, når livet går sin vej

Pernille Bork Steffensen. Foto: Privat

Mindeord om lærer Pernille Bork Steffensen: Der bliver stille, når livet går sin vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleleder ved Høje Kolstrup Skole, Karsten Hansen, skriver mindeord om lærer Pernille Bork Steffensen:

Mandag morgen 11. juni 2018 nåede budskabet os på Høje Kolstrup Skole. Pernille Bork Steffensen er død.

Budskabet om, at Pernille ikke er mere, fylder os med stor sorg. Der bliver stille, når livet går sin vej. Ikke kun der, hvor livet nu ikke er mere, men også omgivelserne bliver stille.

Stilheden sænkede sig over Høje Kolstrup Skole, da flaget gik på halv, og elever og ansatte fik den sørgelige meddelelse om lærer Pernille Bork Steffensens død.

Pernille Bork Steffensen blev uddannet på Haderslev Statsseminarium i 1991. I årene fra 1991 til 1995 har Pernille arbejdet i både folke- og friskoler. Siden 1. august 1995 har Pernille været lærer på Høje Kolstrup Skole.

Pernille havde en stærk lærerpersonlighed. Hun havde nogle tydelige byggesten, som var basale i hendes undervisning. Hun lagde stor vægt på et tillidsfuldt forhold mellem læreren og eleven og på elevens medansvar for en vellykket undervisning. Pernille brugte tid på at bygge et godt fundament op. Hun var en mester i klasserumsledelse og var overbevist om, at læring og trivsel var to sider af samme sag. Pernille var også overbevist om, at med elevtrivslen i højsædet ville læringen foregå både sjovere, hurtigere og bedre. Hun vægtede tværfagligheden og var garanten for en høj faglighed.

Allerede meget tidligt i sin lærerkarriere indså Pernille, at undervisningen krævede individuelle mål for den enkelte elev. Disse mål forsøgte hun målrettet at nå i samarbejdet med eleverne, kollegaerne og forældrene. Pernille var holdspiller. I alle samarbejdsrelationer var Pernille tillidsskabende og konstruktiv. Hun havde særdeles gode evner til at lytte og observere. På Høje Kolstrup Skole har vi sat stor pris på Pernilles meget fine humoristiske sans, som virkede både opmuntrende og smittende. Hun har gennem alle årene været en værdifuld medarbejder og en god og skattet kollega.

I disse svære dage går vore tanker til Pernilles ægtefælle Torben og sønnerne Jeppe og Nikolaj. For ethvert menneske, der har oplevet, "når livet går sin vej" bliver de liv, der står tilbage, anderledes. Der er sket noget med os.

Æret være Pernille Bork Steffensens minde.

Mindeord om lærer Pernille Bork Steffensen: Der bliver stille, når livet går sin vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce