Mille mødte Motor Mille til flødebolleræs

Motor Mille - kendt fra tv-programmet Ramasjang - gav forestilling for børn på Gazzværket. Godt 200 børn med forældre og bedsteforældre var helt med på løjerne. Foto: Claus Thorsted

Mille mødte Motor Mille til flødebolleræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Motor Mille fra Ramasjang gæstede Aabenraa med sit show, der bød på masser af musik og motion.

Aabenraa: Er der noget, som børn kan synge med på, så er det sangene fra "Motor Mille" i DR-tv's børneprogram "Ramasjang". Og så er det ligegyldigt, om man er to, tre eller tolv år gammel.

Onsdag stod Motor Mille på scenen i Gazzværket foran godt 200 børn, der sammen med forældrene lod sig rive med af Motor Milles smittende humør og slet ikke kunne stå stille ved sangene.

Liv Hansen, 10 år og fra Felsted, var blevet udstyret med de helt rigtig Motor Mille motorbriller.

- Jeg kender hende fra tv og youtube. Jeg danser ikke - men jeg synger med på sangene. Det er sjovt, fortæller Liv Hansen, der havde fået koncert-billetten i julegave.

Det havde mormor Inga Voigt også, for så kunne Liv få både sin mor Nina Breitenkamp Hansen og sin mormor med til koncerten.

Motor Mille, der egentlig hedder Mille Gori, er kendt for at have et højt aktivitets-niveau ved sine shows og forestillinger, bl. a. i Cirkus Summarum.

Plads til minder

Der blev da også hoppet, danset, rakt tunge og lavet smilehuller i begge kinder med pegefingeren - ligesom den medbragte rejsekuffert blev tømt for sure sokker og andet vasketøj for at gøre plads til gode minder.

Tre-årige Mille Scheel Knudsen fra Løjt var da også helt med på "Flødebolleræs", "Feste med Bedste" samt "Motor Mille og Børnebanden", som tilmed blev serveret med luft-guitar.

Far Keld Knudsen havde tilmed købt et sæt motorbriller, så lille Mille kunne ligne store Mille på scenen.

- Brillerne kan kun købes i forbindelse med showet. Og de er meget eftertragtede - vi skulle endda købe for andre også, som desværre ikke havde fået billet, fortæller Keld Knudsen.

Mens langt størsteparten af de unge publikum fik indfriet forventningerne, så måtte tre-årige Asger Lauridsen fra Løjt Kirkeby vente forgæves på de store maskiner, som Motor Mille somme tider præsenterer i "Ramasjang".

- Han kender alle sangene. Men han er især vild med at se de store maskiner, som Motor Mille viser i programmet, lød det fra storesøster - tolv-årige Benedikte Lauridsen, som både fotograferede og filmede flittigt under koncerten.

Så kan lillebror og storesøster nemlig gense koncerten sammen senere.

Mille mødte Motor Mille til flødebolleræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce