Michaels band er næsten kendt


Michaels band er næsten kendt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BOVRUP: Den 27-årige Michael Sørensens stue er lille, men hyggelig. Rundt om i vinduerne, i vindueskarmene og på gulvet blafrer levende lys.

Det svæver i det uvisse, om den ekstra hygge skyldes JydskeVestkystens besøg.

Under alle omstændigheder bærer stuen absolut ikke præg af, at manden i den hvide rullekrave og cowboybukser er professionel musiker.

Der er ingen instrumenter i stuen, men henne ved radiatoren ligger der et langt stykke garn med et stykke plastik i enden; legetøj til hans hunkat, der trods kønnet lyder navnet Bent.

[b]Selvlært

</b>Fra vinduet kan man se over til Sundeved Ungdomsskole, hvor Michael arbejder som efterskolelærer. Her underviser han i fag som fodbold, håndbold, musik, musical og golf.

Han mestrer ikke blot instrumenter som guitar, klaver og bas, men også trommer og saxofon. Han har kun gået til trommer i fire år. Ellers har han lært sig selv det hele. Han er meget hurtig til at lære at spille på instrumenter. Hvis han vil lære at spille på et instrument, sætter han sig og leger med det, og efter en time eller halvanden kan han halte sig igennem en enkelt sang eller to, siger han selv.

Arbejdet på Sundeved Ungdomsskole i Bovrup er langtfra Michael Sørensens debut, når det gælder arbejde med børn og unge. Han har blandt andet arbejdet i halvandet år i en børnehave som pædagogmedhjælper og har været vikar på et fritidshjem et par gange. Han elsker børn, men har ikke planer om selv at få nogen lige for tiden med kæresten Rikke.[b]Lidt fritid

</b> - Børn ville ikke passe ind lige nu, siger Michael Sørensen, som også får tid til at spille keyboard i bandet Fancy.

Fancy er et popband, som ofte er at finde ved halballer og lignende større fester.

- To af de andre i Fancy har børn, men det kræver meget af konen eller kæresten at have børn med én, der har en livsstil som vores. Vi er jo ikke hjemme fra torsdag til søndag, så det er altid konen eller kæresten, der kommer til at passe børnene. Til gengæld kan vi så tage os 110 procent af dem, når vi har fri.

Fritid er nu ikke det, Michael Sørensen har mest af. Han arbejder på skolen hver mandag fra klokken 7.00-23.30, hvor han har vagt.

Tirsdag og onsdag skal han spille til skolens daglige morgensamling klokken 7.45 og har ingen timer før klokken 14.50.

Så har han fri fra onsdag klokken 16.20 til mandag klokken 7.00.

Og dog, for så skal han ud og spille med et af de to bands, han spiller med i; Fancy og TopSeven.

Michael Sørensen kunne leve af at tage ud og spille, så spørgsmålet er, hvorfor han også vil arbejde på skolen.

- Når du spiller til klokken 3-4 stykker om natten, sover du til klokken 3 om eftermiddagen. Og efterhånden er det ikke kun i weekenderne, det er sådan. Ofte er det også på hverdage. Så jeg arbejder for at have noget at stå op til, og så fordi jeg kan lide det, lyder hans svar.

[b]Købmand

</b>Michael har ikke nogen egentlig uddannelse, men har været i lære som købmand. Og det satte i første omgang en stopper for de musikalske udfoldelser i Fancy.

- Jeg spillede i et ungdomsorkester og havde i løbet af sommeren hørt Fancy en del gange. Keyboardspilleren i Fancy vidste, at jeg kunne spille trommer, så han spurgte, om jeg ville starte, da en i gruppen stoppede. Det ville jeg gerne, men jeg var jo låst fast af min lærlingeplads hos købmanden, siger Michael Sørensen.

- Heldigvis blev jeg løst fra min lærlingeplads, men var så uheldig, at jeg skulle ind til militæret i stedet for. Så blev jeg nødt til at vente. Fire år efter fik jeg så igen tilbudet om at komme med, og i dag er jeg glad for, at jeg ventede de fire år og blev lidt mere moden. Også selv om jeg blev flyttet fra trommerne over til keyboardet, siger han.

Fancy skal spille til landsstævnet på Bornholm næste år, men det er ikke det største arrangement de har spillet til. Her i foråret spillede de til dansk melodi grandprix' efterfest og ville selv have sendt nogle sange ind for at deltage til grandprixet i 2002.

Men de kom for sent i gang, så de nåede det ikke. Gruppen har besluttet at gøre forsøget næste år.

På spørgsmålet om, hvornår Fancy tager skridtet fra at være næsten kendt til at være rigtig kendt, svarer Michael Sørensen:

- Når jeg har lært at danse. Men det gør jeg nok aldrig, griner han.

Michaels band er næsten kendt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce