Meldgaard Gruppen overtager lokal konkurrent

Denne gang er det ikke sneplove, Lasse Meldgaard har købt ind på vegne af Meldgaard Gruppen, men derimod 22 lastbiler, hvor der stor J.P. Johannsen på siden. Arkivfoto: Timo Battefeld

Meldgaard Gruppen overtager lokal konkurrent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flemming Johannsen, ejer af vognsmandforretningen J.P. Johannsen A/S, ønsker at trappe ned, og nu har han fundet en køber. To Meldgaard-selskaber overtager ved årsskiftet.

Kliplev: Det er 55 år siden, Jens Peter Johannsen stiftede sin egen vognmandsforretning i Kliplev. Siden overtog sønnen Flemming Johannsen forretningen.

Nu er det imidlertid slut for den familieejede virksomhed. Stort set alle aktiver i J.P. Johannsen A/S er fra årsskiftet solgt til to af Meldgaard Gruppens selskaber - Meldgaard-Transport A/S og Bulk-Transport A/S, som Jesper Hansen og Allan Jessen er medejere af.

- Jeg er glad for, at jeg har fundet en seriøs køber, som vil drive virksomheden i den rette ånd. Personligt glæder jeg mig til at kunne trappe lidt ned, siger Flemming Johannsen i en pressemeddelelse.

Han beholder selv en enkelt af sine 23 lastbiler, så han fortsat kan køre blandt andet lokal containerkørsel.

Parterne mødes lørdag
Den officielle skæringsdato er 1. januar, men allerede på lørdag den 8. december er der overdragelseforretning og chaufførmøde. Der foregår hos Kliplev-vognmanden på Sdr. Landevej 22.Det er en god forretning, Flemming Johannsen nu sælger videre. Det seneste regnskab viste, at 2017 gav et overskud på 4,3 millioner kroner. Året forinden var det 4,1 millioner.

Ingen plan om opkøb

Med handlen følger naturligvis også den tilhørende kørsel, og både chauffører og kontorpersonale flytter ind hos Meldgaard på Askelund i Aabenraa.

Det er kun et år siden, at Meldgaard Gruppen stiftede Bulk-Transport A/S sammen med Vognsmandsfirmaet Allan & Jesper A/S fra Toftlund, og direktør Lasse Meldgaard fortæller, at det egentlig ikke var planen at købe yderligere virksomheder lige med det samme.

- Men det var glædeligt, da vi fik henvendelsen fra Flemming, for hans kørsel passer rigtig godt ind i vores setup. Vi kommer uden tvivl til at stå stærkt på markedet nu, forklarer Lasse Meldgaard.

Hvor Bulk-Transport A/S transporterer - som navnet stærkt antyder - bulk, altså gods i løs vægt som eksempelvis korn, så ligger de øvrige transportopgaver i Meldgaard-Transport.

J.P. Johannsens 22 lastbiler bliver derfor fordelt i de to firmaer i forhold til deres funktion.

Meldgaard Gruppen overtager lokal konkurrent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce