Mærsk på jagt efter nye medarbejdere til Sønderjylland

MCI har lige nu syv ledige stillinger i Tinglev, og salgsdirektør Søren Leth Johannsen kan sagtens forestille sig, at der følger flere jobs i kølvandet på lanceringen af Sekstant, for der venter et stort arbejde med at udvikle software og behandle al den data, der sendes hjem. Foto: Claus Thorsted

Mærsk på jagt efter nye medarbejdere til Sønderjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udviklingen af det nye overvågningssystem kræver flere medarbejdere. Lige nu søger Maersk Container Industry syv nye.

Tinglev: Kunderne vil kunne spare på antallet af medarbejdere, når deres containertransport bliver optimeret med Maersk Container Industrys nye overvågningssystem, Sekstant.

Til gengæld vil der være nye jobs at få hos den verdensomspændende koncerns egen afdeling i Tinglev.

Der er allerede nu brug for nye kolleger til de 86 medarbejdere, der i dag har deres daglige gang i den store, hvide hovedbygning på Bjerndrupvej.

- Det hele kan ikke ligge på de forholdsvis få skuldre, der indtil nu har arbejdet med udviklingen af Sekstant, så vi har brug for nye softwareudviklere, projektledere og analytikere. Lige nu er der syv åbninger, forklarer lederen af afdelingen i Tinglev, salgsdirektør Søren Leth Johannsen.

Som de fleste større virksomheder i det sønderjyske oplever MCI udfordringer med at trække kvalificeret arbejdskraft til, men Søren Leth Johannsen er optimist.

- Det kræver lidt af et benarbejde for vores HR-afdeling, men jeg er sikker på, det nok skal lykkes. Vi er ude på universiteter, jobmesser, og hvor man ellers skal være, siger salgsdirektøren, der selv er et godt argument for ikke at tøve sådan med at rykke mod syd. Efter ni år ude - de otte i Hongkong og Singapore - er han vendt hjem til Sønderborg:

- Når først folk flytter herned, finder de ud af, hvor dejligt et sted Sønderjylland er. Her sker jo virkelig så meget.

Mærsk på jagt efter nye medarbejdere til Sønderjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce