Louis Nielsen flytter op på midten af gågaden

Ombygningen af Louis Nielsens nye butik på gågaden er i gang, og chefoptiker Mikael Jessen glæder sig til at flytte ind den 1. februar. Foto: Mette Christine Schulz

Louis Nielsen flytter op på midten af gågaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Optiker Louis Nielsen flytter længere op ad gågaden. Pladsmangel, visioner og et ønske om udvikling er baggrunden for flytningen, for i det nye lokale får den lokale optiker masser af plads efter den ombygning, som lige nu er i gang.

Aabenraa: Efter 11 år på samme adresse på starten af bakken ned mod Nørreport, flytter optiker Louis Nielsen nu lidt over 100 meter op ad gågaden. Nærmere bestemt op i den bygning på hjørnet af Skolevej og Ramsherred, som indtil for nylig husede en anden optiker, nemlig Nyt Syn.

Det sker, fordi Louis Nielsen mangler plads, og da butikken samtidig trænger til en modernisering, er der god fornuft i at flytte til et større lokale, som lige nu er i gang med at blive bygget om til optikernes behov og ønsker.

- Vi er hårdt ramt af pladsmangel. Lokalet er smalt, og hvis der står en kunde og kigger på stel, så er det svært at komme forbi. Vi er også syv ansatte nu, og vi vil gerne kunne sidde mere privat med kunderne, hvor vi nu sidder midt i butikken. Vi får også en meget større facade i det nye lokale, så vores behov bliver opfyldt der. Det er tid til at rykke videre, siger chefoptiker og partner i Louis Nielsen Aabenraa, Mikael Jessen.

Han er ked af at skulle forlade den nordlige ende af gågaden, som de sidste år har mistet mange butikker, men i forhold til optikerkædens vision og den lokale butiks behov, er en flytning nødvendig.

- Jeg er ærgerlig over at skulle flytte herfra, for vi har været glade for at bo her, og en flytning er jo ikke med til at sætte skub i udviklingen i denne ende af gågaden. Men for udviklingen af vores butik er det naturligt at spørge, hvad er det næste skridt, vi kan tage, og da får vi også en bedre placering på gågaden i den nye butik, forklarer Mikael Jessen.

Facaden som blikfang

Louis Nielsen kæden har en vision om, at hver anden brille i Danmark i 2020 skal sælges i Louis Nielsen. For at kunne leve op til den vision, er den lokale butik også nødt til at flytte.

- Vi er nødt til at gøre noget for at udvikle butikken, og i det nye lokale får vi også en stor facade, som vi kan bruge som blikfang. I bund og grund flytter vi, fordi det går godt her i butikken, pointerer han.

Louis Nielsen flytter ind i det nye lokale den 1. februar. Lokalet er lige nu i gang med en større ombygning, da nabolejemålet også bliver inddraget i den nye optiker, så butikken ender på 140 kvadratmeter. Dermed bliver den lokale optiker også opgraderet til en x-large butik i kæden, da der fremover vil være 1200 stel i udstillingen.

Louis Nielsen flytter op på midten af gågaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce