Kronprinsparrets program den 31. juli

Kronprinsparret med prins Christian på armen og den lille prinsesse i liften er på vej ombord på kongeskibet Dannebrog i regnvejr på Toldboden i København lørdag d.26. maj 2007.
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Kronprinsparrets program den 31. juli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik afbryder sommerferien og besøger det tyske mindretal i Sønderjylland torsdag den 31. juli.

Programmet ser således ud:

10.00: Haus Nordschleswig:
Kronprinsparret ankommer til det tyske mindretals hovedkvarter i Vestergade i Aabenraa og modtages af formanden Hinrich Jürgensen og andre ledende repræsentanter fra mindretallet. Her får kronprisnparret en orientering om det tyske mindretals virke og bliver vist rundt i huset.

10.55: Kronprinsparret gør et lille stop på vej til den tyske børnehave ved Vuggestuen Kernehuset. Her får de overrakt blomster samt et speciallavet fotohæfte med billeder fra indvielsen i 1968, hvor dronning Ingrid deltog.

Derefter besøger parret den tyske børnehave, hvor de skal sidde i rundkreds med børnene og modtage gaver.

11.25: Deutsches Gymnasium für Nordschleswig:
Kronprinsparret modtages på det tyske gymnasium, Svinget, i Aabenraa, og eleverne får lejlighed til at mødes med Mary og Frederik. Nogle af eleverne optræder med musik og teater i aulaen.

13.00: Deutsche Nachschule Tingleff:
Kronprinsparret ankommer til den tyske efterskole i Tinglev. En frokost indtages sammen med blandt andre sønderjyske folketingsmedlemmer.

14.10: Sporthalle Tingleff:
Kronprinsparret går fra efterskolen og over i den tyske sportshal, hvor der venter et sønderjysk kaffebord. Der er planlagt underholdning, og formanden for det tyske mindretal Hinrich Jürgensen og kronprins Frederik taler.

16.00: Auf Wiedersehen:
Det tyske mindretal tager afsked med kronprinsparret foran sportshallen i Tinglev.

Du kan følge kronprinsparret hele dagen hér på jv.dk

Kronprinsparrets program den 31. juli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce