Kebabhus får sur smiley og tre bøder

Buona Sera Pizza - Kebabhuset i Aabenraa har fået en sur smiley. Foto: Claus Thorsted

Kebabhus får sur smiley og tre bøder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Buona Sera Pizza - Kebabhuset i Aabenraa har ikke fået styr på hygiejnen, og det koster en sur smiley og tre bøder.

Aabenraa: I begyndelsen af september fik Buona Sera Pizza - Kebabhuset, der ligger på gågaden i Aabenraa, besøg af Fødevarestyrelsen, der kunne konstatere, at det haltede gevaldigt med både håndteringen af fødevarer, rengøringen og vedligeholdelse.

Manglerne medførte en såkaldt indskærpelse fra Fødevarestyrelsen, men butikken fik ingen sur smiley. Derimod fik indehaveren chancen for at rette op på forholdene. Et nyt kontrolbesøg i begyndelsen af november viste dog, at den stadig var gal med håndteringen af fødevarer, rengøringen og vedligeholdelsen, og Buona Sera Pizza - Kebabhuset har nu fået en sur smiley og tre bøder på hver 5000 kroner.

Sort af snavs

Ifølge Fødevarestyrelsens kontrolrapport var et af problemerne, at ved kontrollørens ankomst stod døren til et forrum åben, og det samme gjorde døren fra forrum til toilet. Dermed var der direkte adgang fra køkken til toilet.

Omkring rengøringen konstaterede Fødevarestyrelsen blandt andet, at der var beskidt og støvet samt spindelvæv langs kanterne, hvor der opbevares uemballerede kasser til pizza. Desuden observerede Fødevarestyrelsen, at gulvet under køledisken med salat var sort af snavs.

Buona Sera Pizza - Kebabhuset havde heller ikke styr på vedligeholdelsen. Her bed Fødevarestyrelsen eksempelvis mærke i, at gummilisterne i koldjomfruen med dej var itu, og at der var rust forskellige steder i et køleskab.

Indehaveren af Buona Sera Pizza - Kebabhuset har ikke ønsket at udtale sig om sagen, men ifølge kontrolrapporten vil alle forhold blive bragt i orden hurtigst muligt.

Kebabhus får sur smiley og tre bøder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce