Julegospel er en vaskeægte sællert

Min himmelske jul er blevet et tilløbsstykke i Sønderjyllandshallen. PR foto

Julegospel er en vaskeægte sællert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1500 skoleelever skal se GospelRoots i Sønderjyllandshallen ved to udsolgte koncerter. Ud over Aabenraa opføres stykket også i Kolding og Esbjerg Musikhus.

Aabenraa: Når GospelRoots går på scenen i Sønderjyllandshallen til to koncerter fredag 14. december, bliver det for to helt udsolgte sale. I alt 1500 elever skal ind og se GospelFamilys helt nye opsætning "Min himmelske jul". Koncerterne arrangeres i et samarbejde mellem Aabenraa GospelFamily og Aabenraa Kommune, så skolebørn helt gratis kan få en koncertoplevelse, men også kan lære noget om julens højtid.

Ledelsen i Aabenraa GospelFamily er taknemmelige og forundrede over den store tilslutning, da det nu er ottende år disse specielle skolekoncerter udbydes, og over 15.000 elever og lærere har været inde og se GospelRoots og GospelTeens opføre deres koncerter. Helt tilbage i 2009 var det forestillingen "Et barn er født", der for allerførste gang blev opført og trak fulde sale.

Offentlig koncert

Stykket "Min himmelske jul" er sammensat af de bedste og mest populære sange fra de tre foregående tre julemusicals. Historien har sit omdrejningspunkt i tre uvorne veninder, som har tænkt sig at barrikadere sig på værelset hele julen for at se Netflix og snappe. Skytsenglen Lux og Sanktus har dog helt andre planer og et es i ærmet, som bringer de tre veninder på en lang rejse, de aldrig vil glemme, og som ændrer deres jul for altid.

Ud over Aabenraa opføres stykket også i Kolding og Esbjerg Musikhus, hvor 3500 skolebørn har sørget for udsolgte sale.

Offentligheden kan se stykket ved GospelFamilys store julekoncert i Sønderjyllandshallen lørdag 15. december kl. 14.

Julegospel er en vaskeægte sællert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce