Joan lukker sin butik på gågaden: - Der sker ikke nok i den nordlige ende

I 2017 åbnede Joan Hejsel Used2Kids på gågaden i Aabenraa. Nu lukker den, fordi der ikke sker nok i den nordlige ende af gågaden til at skabe en god omsætning. Arkivfoto: Mette Christine Schulz

Joan lukker sin butik på gågaden: - Der sker ikke nok i den nordlige ende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Joan Hejsel kan mærke den stigende konkurrence på salg af brugt børnetøj og vælger derfor nu at lukke butikken Used2Kids i Aabenraa og koncentrere sig om sin butik i Christiansfeld

Aabenraa: Efter toethalvt år med butik på gågaden lukker Joan Hejsel fra Hoptrup nu sin genbrugsbutik til børn Used2Kids i den nordlige ende af gågaden.

Det sker af flere årsager, men i bund og grund sker der ikke nok i den ende af gågaden til at holde butikken kørende.

- Jeg vil gerne gå ned i tid, da jeg har et barn med udfordringer, som jeg vil bruge mere tid på, men hvis butikken gik bragende godt, ville jeg selvfølgelig ikke lukke den. Set i bagklogskabens lys var der nogle ting, som jeg kunne have gjort anderledes. Jeg har sat mig lidt for dyrt i husleje, og jeg skulle måske have arbejdet lidt mere selv i butikken, da der også var høje lønomkostninger. Jeg har mange stamkunder, men der skal altså sælges meget, når det er brugt tøj, udstyr og legetøj, forklarer Joan Hejsel.

Hun kalder det vemodigt, for hun var glad for butikken og lokalet, men det nytter ikke noget, når ikke er omsætning nok.

- Det er også et helt andet marked i dag, end da jeg begyndte på det her for seks år siden. Da var jeg jo pionér på området, men i dag er det nemt at sælge brugt på nettet og på Facebook. Heldigvis er der stadigvæk nogen, som gerne vil ind i en fysisk butik og se og røre ved tøjet og specielt kigge på standen, når det nu er brugt, fortæller hun.

Butikken passede ind i profilen

Da Joan Hejsel åbnede Used2Kids i 2017, skete det også i den nordlige ende af gågaden, fordi hendes butikskoncept passede godt i den retro- og genbrugsprofil, der var lagt op til at blive den nordlige endes kendetegn i fremtiden.

- Jeg blev nærmest lovet, at arbejdet med den nordlige ende af gågaden ville gå i gang nu, og at jeg kunne ikke blive ved med at vente med at åbne i Aabenraa. Men der er jo ikke sket så meget endnu, siger hun.

Used2Kids var på et tidspunkt repræsenteret i tre sønderjyske byer, men med udgangen af september er der kun den oprindelige butik i Christiansfeld tilbage. Butikken i Vojens lukkede for et stykke tid siden, og sidste åbningsdag i Aabenraa bliver formentlig den 14. september.

Joan lukker sin butik på gågaden: - Der sker ikke nok i den nordlige ende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce