Internationale virksomheder skal indtage Aabenraa

Asger Holst Jensen er yngste kandidat for LA i Aabenraa Kommune. Foto: Claus Thorsted

Internationale virksomheder skal indtage Aabenraa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både yngre og en lidt ældre politiker er enige om at se lyst på fremtiden for Aabenraa.

Aabenraa: Når store internationale virksomheder forhandler med Aabenraa Kommune, så skal det være miljø og klima, der ligger øverst på dagsorden, mener Jonas Haase fra Socialdemokratiet.

Derfor glæder det ham, når nordisk chef for Apple Erik Stanow udtaler, at firmaets datacenter i Kassø i Aabenraa Kommune kommer til at køre på 100 procent vedvarende energi. 

I Aabenraa Kommune har både byrådspolitiker Eivind Underbjerg Hansen fra Venstre og ungdomspolitiker Asger H. Jensen fra Liberal Alliance store ambitioner om at tiltrække internationale virksomheder til kommunen. De skal nemlig sikre, at der er job til de unge, når de kommer tilbage fra de videregående uddannelser.

De to politikere fra hver sin generation er enige om, at er det nødvendigt at være imødekommende overfor eventuelle problemstillinger, som virksomheder kan blive udsat for, for at sikre tilstrømningen af virksomheder til Aabenraa kommune.

- Aabenraa Kommune skal gøres attraktiv ved at sænke grundskylden, dækningsafgiften eller byggeafgiften, siger den unge politiker fra Liberal Alliance.

Som den niende største kommune arealmæssigt er der store udfoldelsesmuligheder i Aabenraa Kommune, og Eivind Underbjerg Hansen mener, at Padborg-området er noget, man i Aabenraa Kommune nyder godt af. 

 

Lysere fremtid

Aabenraa Kommune står over for problemer, når det handler om unge, der flytter til storbyerne. Men med den nyeste udmelding fra Apple om at oprette et datacenter i Kassø skaber det et lysere billede for politikerne, mener både Underbjerg Hansen og Asger H. Jensen, der mener, at Aabenraa går en lys fremtid i møde med stor vækst i de kommende 10 år:

- Jeg ser en Aabenraa Kommune i vækst, måske ikke så meget i forhold til store internationale virksomheder, men måske i forhold til små lokale virksomheder, som er utroligt vigtige for vores eksistens, siger Asger H. Jensen.

Internationale virksomheder skal indtage Aabenraa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce