Indbrudstyve har fået forårsfornemmelser

Politiet har lige nu masser af indbrud, der skal opklares. Foto: Colourbox

Indbrudstyve har fået forårsfornemmelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I weekenden og i dagene op til var der masser af indbrud rundt omkring i Aabenraa Kommune.

Aabenraa: Indbrudstyvene i Aabenraa Kommune havde en ualmindelig travl weekend, men det startede faktisk allerede natten til torsdag i sidste uge. Her var der indbrud i et skur på Stubbæk Bygade, og udbyttet blev to kasser øl. I forbindelse med en ransagning hos en ung mand i området i en anden sag stødte politiet på de to kasser øl, og manden erkendte indbruddet.

Fredag eftermiddag var den gal igen i Stubbæk. Mens en beboer på vejen Wais var en tur i haven, var der samtidig en eller flere personer inde i huset, og der blev stjålet en pung.

I perioden fra torsdag aften til fredag aften har der også været tyve på spil på Sofiedalvej i Tinglev. Det gik ud over en garage, hvorfra der blev stjålet en plæneklipper. I løbet af ugen har der også været tyve på spil på Lendemark i Bylderup Bov. Her blev der brudt en lade op, og der blev stjålet fire sække træpiller.

Indbrud i kirke

Lørdag og søndag fortsatte det med at strømme ind med anmeldelser hos politiet. I løbet af weekenden var der først et indbrud i en landejendom på Nørbyvej i Aabenraa. Her blev der stjålet en styr og en forlygte til en motorcykel.

På den tidligere efterskole på Pebersmarkvej i Rens har der i løbet af weekenden også været ubudne gæster. De sparkede en dør ind, men der blev umiddelbart ikke stjålet noget.

I løbet af weekenden har der også været indbrud i Ensted Kirke. Fra kirken forsvandt der en trådløs sender til en mikrofon.

Weekendens sidste indbrud fandt sted i en villa på Løgumklostervej i Aabenraa. Her blev der stjålet en playstation, en bærbar computer, en telefon og et kamera.

Indbrudstyve har fået forårsfornemmelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce